Inici > Qui Som

Qui Som

FeM GIRONA 92.7 fm és l’Emissora Municipal de Girona, associada a La Xarxa de Comunicació Local amb cobertura provincial.

Hereus directes de COMRàdio, des de FeM GIRONA 92.7 fm, ens proposem una nova forma de fer ràdio, la ràdio de proximitat, des de Girona i per a totes les comarques gironines, feta per professionals d’aquí, que trepitgen el territori cada dia, amb la certesa de conèixer quines són les necessitats informatives dels nostres conciutadans, tant pel que fa a la informació general propera, com a la informació esportiva, cultural, gastronòmica, festiva o de qualsevol altre tipus que es produeixi al nostre voltant.

La nostra cobertura s’estén des de “Els Límits” (Frontera amb França) a Blanes,  i des d’Olot i Santa Coloma de Farners fins a pràcticament tota la Costa Brava. En aquest cercle geogràfic imaginari habiten més de 600.000 persones.

Per què FeM GIRONA 92.7 fm?

FeM GIRONA 92.7 fm perquè des dels seus inicis s’ha caracteritzat per ser una ràdio propera, pròxima a l’oient  i amb comunicació permanent amb la seva audiència. Un fet que ens converteix en una emissora que ha aconseguit crear un feed-back, una comunicació permanent i constant entre locutor-oient i oient-locutor. I això es materialitza cada migdia en el programa  Matins en Xarxa – Girona Ara, un magazine d’actualitat ideat amb l’objectiu d’oferir a l’oient un espai de ràdio amb una clara vocació de servei al ciutadà.

FeM GIRONA 92.7 fm perquè l’oient és el protagonista i l’eix sobre el que cada temporada construïm la nostra programació. Som la ràdio que t’escolta, perquè hem fet de la proximitat i la lliure participació el nostre segell diferencial.

 

L'EQUIP

L'EQUIP

Allò que ho fa possible: La seva gent. L’esforç diari, el compromís, la seriositat… Dia a dia. Cada dia. FeM GIRONA

Julià Bernabé

Julià Bernabé

Director
Director

Eduard Cid

Eduard Cid

Redactor en Cap
Redactor en Cap

Sònia Tubert

Sònia Tubert

img_20170308_142821
Cap d’informatius

Montse Castaño

Montse Castaño

img_20170308_135804
Cap Comercial

Sisu Garcia

Sisu Garcia

img_20170308_140733
Tècnic de so