Inici > Informatius FeM Girona > Millo confirma que Defensa recorrerà la decisió de prohibir l’Exèrcit a l’Expojove però demana a Madrenas que “rectifiqui”
El delegat del govern espanyol, Enric Millo, a l'exterior de l'empresa Zodiac de Roses , que ha visitat avui / Autor: Gemma Tubert (ACN)

Millo confirma que Defensa recorrerà la decisió de prohibir l’Exèrcit a l’Expojove però demana a Madrenas que “rectifiqui”

ACN

El delegat del Govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, ha anunciat que el Ministeri de Defensa adoptarà “totes les accions legals” que calgui davant la decisió de Fira de Girona de prohibir la presència de l’Exèrcit a l’Expojove d’enguany per incomplir la normativa. Millo ha acusat l’alcaldessa “d’inventar-se un codi Madrenas” per impedir que tinguin estand i ha recordat que els efectius militars estan “obligats” a dur l’uniforme en actes de servei. Malgrat això, ha demanat als responsables del Patronat de Fira de Girona que “reflexionin” i “rectifiquin” perquè considera que aquesta situació afecta als gironins. “L’Exèrcit és una sortida professional com qualsevol altra i l’any passat dels 6.000 visitants, uns 1.300 es van interessar per aquesta opció”, ha dit. En aquest sentit, Millo ha demanat que es facin enrere i que aixequin una sanció que “només posa de manifest el seu sectarisme i la fòbia a aquest cos”.

Check Also

La Comissió d’Absentisme de Girona té oberts 17 casos en procediment de sanció

DIARI DE GIRONA Es tracta de casos d’absentisme regular i crònic, que poden acabar amb …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Indiqueu la resposta: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.