Inici > Informatius FeM Girona > Més de la meitat dels negocis que ajuda a crear Girona Emprèn sobreviuen els primers cinc anys
L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, amb la regidora Glòria Plana i treballadors del servei Girona Emprèn / Autor: Gerard Vilà (ACN)

Més de la meitat dels negocis que ajuda a crear Girona Emprèn sobreviuen els primers cinc anys

ACN

El 56% dels negocis que ha ajudat a crear Girona Emprèn sobreviuen els primers 5 anys. Una dada que des de l’Ajuntament destaquen perquè gairebé dobla la mitjana de l’OCDE, que és d’un 29%. Ara fa una dècada de la posada en marxa d’aquest servei que el 2017 va contribuir a generar 102 negocis nous a la ciutat de Girona. La majoria són treballadors autònoms, que deixen la feina per engegar un projecte en solitari i muntar una empresa nova dedicada al sector serveis. Des de l’Ajuntament estan “molt satisfets” amb els resultats que està donant la iniciativa, i valoren la “bona feina” que fan els serveis tècnics que assessoren als emprenedors. “No ens fan al·lèrgies les empreses, al contrari”, ha reblat l’alcaldessa de Girona Marta Madrenas. Per la seva banda, la regidora d’Activitat Econòmica, Glòria Plana, ha destacat Girona Emprèn ha estat “un estímul” que ha ajudat a “moltes persones” a superar la crisi.

Check Also

La Comissió d’Absentisme de Girona té oberts 17 casos en procediment de sanció

DIARI DE GIRONA Es tracta de casos d’absentisme regular i crònic, que poden acabar amb …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Indiqueu la resposta: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.