Inici > Informatius FeM Girona > Més de la meitat de les famílies que viuen en pisos de la Fundació SER.GI tenen uns ingressos mensuals de 650 euros
El president de la Fundació SER.GI, Bru Pellissa, i el director tècnic, Lluís Puigdemont, en la presentació del balanç d'actuacions de 2017 / Autor: Aleix Freixas (ACN)

Més de la meitat de les famílies que viuen en pisos de la Fundació SER.GI tenen uns ingressos mensuals de 650 euros

ACN

Més de la meitat de les famílies que viuen en un dels 253 habitatges gestionats per la Fundació SER.GI tenen uns ingressos mensuals de 650 euros. Així ho ha assegurat el director tècnic de l’entitat, Lluís Puigdemont. A més, ha destacat que l’escalada en els preus de lloguer implica que aquestes famílies no puguin accedir al mercat lliure de l’habitatge, ja que bona part dels ingressos els haurien de destinar a pagar el lloguer i això comporta que s’hagin de quedar durant anys als pisos que gestiona la fundació. Com a conseqüència Puigdemont apunta que no hi ha “relleu” entre els usuaris que viuen en aquests habitatges i que tenen una mensualitat més reduïda que el preu de mercat. Per intentar resoldre aquesta situació el director de la Fundació Ser.gi ha demanat als propietaris de pisos buits que els cedeixin a l’entitat perquè els gestioni i, per contra, ells els garanteixen el cobrament del lloguer cada mes, entre d’altres beneficis.

Check Also

La Comissió d’Absentisme de Girona té oberts 17 casos en procediment de sanció

DIARI DE GIRONA Es tracta de casos d’absentisme regular i crònic, que poden acabar amb …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Indiqueu la resposta: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.