Inici > Informatius FeM Girona > Lluís Llach i Miquel Martí i Pol, proclamats doctors honoris causa de la UdG entre crits de “llibertat”
El rector de la Universitat de Girona, Sergi Bonet, lliura la medalla de doctor honoris causa a Lluís Llach / Autor: Jordi Altesa (ACN)

Lluís Llach i Miquel Martí i Pol, proclamats doctors honoris causa de la UdG entre crits de “llibertat”

ACN / FeM Girona

La Universitat de Girona (UdG) ha proclamat avui doctors honoris causa Lluís Llach i Miquel Martí i Pol, aquest últim a títol pòstum. L’acte solemne s’ha fet aquest migdia a l’Aula Magna de la UdG i ha acabat amb crits de llibertat.

El Consell de Govern de la Universitat de Girona va aprovar el mes de maig designar Lluís Llach i Miquel Martí i Pol doctors honoris causa per la seva aportació a les lletres i la cultura catalana. L’acte de proclamació s’ha fet aquest migdia i ha estat ple de referències a la situació política actual. La primera, el minut de silencia inicial per demanar l’alliberament de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart. També s’ha referit al moment actual Lluís Llach en el seu discurs d’ingrés, on ha demanat “confiança” als independentistes. A la cerimònia Lluís Llach ha interpretat dues cançons des del piano. Després de la seva actuació, el públic s’ha posat dret i ha esclatat en aplaudiments i crits de “llibertat”.

Check Also

La Comissió d’Absentisme de Girona té oberts 17 casos en procediment de sanció

DIARI DE GIRONA Es tracta de casos d’absentisme regular i crònic, que poden acabar amb …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Indiqueu la resposta: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.