Inici > Informatius FeM Girona > Lluís Llach i Miquel Martí i Pol, proclamats doctors honoris causa de la UdG entre crits de “llibertat”
El rector de la Universitat de Girona, Sergi Bonet, lliura la medalla de doctor honoris causa a Lluís Llach / Autor: Jordi Altesa (ACN)

Lluís Llach i Miquel Martí i Pol, proclamats doctors honoris causa de la UdG entre crits de “llibertat”

ACN / FeM Girona

La Universitat de Girona (UdG) ha proclamat avui doctors honoris causa Lluís Llach i Miquel Martí i Pol, aquest últim a títol pòstum. L’acte solemne s’ha fet aquest migdia a l’Aula Magna de la UdG i ha acabat amb crits de llibertat.

El Consell de Govern de la Universitat de Girona va aprovar el mes de maig designar Lluís Llach i Miquel Martí i Pol doctors honoris causa per la seva aportació a les lletres i la cultura catalana. L’acte de proclamació s’ha fet aquest migdia i ha estat ple de referències a la situació política actual. La primera, el minut de silencia inicial per demanar l’alliberament de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart. També s’ha referit al moment actual Lluís Llach en el seu discurs d’ingrés, on ha demanat “confiança” als independentistes. A la cerimònia Lluís Llach ha interpretat dues cançons des del piano. Després de la seva actuació, el públic s’ha posat dret i ha esclatat en aplaudiments i crits de “llibertat”.

Check Also

Més de la meitat de les famílies que viuen en pisos de la Fundació SER.GI tenen uns ingressos mensuals de 650 euros

ACN Més de la meitat de les famílies que viuen en un dels 253 habitatges …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Indiqueu la resposta: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.