Inici > Informatius FeM Girona > L’Estat culpa l’Ajuntament de Girona de voler “modificar sobre la marxa” el projecte de reposició del Parc Central
Les obres de la llosa del Parc Central la setmana passada / Tània Tàpia (ACN)

L’Estat culpa l’Ajuntament de Girona de voler “modificar sobre la marxa” el projecte de reposició del Parc Central

ACN

El delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, ha culpat l’ajuntament de Girona dels retards en les obres del Parc Central per voler modificar sobre la marxa el projecte de reposició. Millo ha visitat avui Girona, on s’ha reunit amb el president de la Diputació.

El dia abans que representants de l’Ajuntament de Girona, amb l’alcaldessa al capdavant, es reuneixin amb Adif pels problemes amb les obres de reposició del Parc Central, el delegat del govern espanyol a Catalunya ha defensat des de Girona mateix la feina feta per l’ens gestor d’infrastructures ferroviàries. Enric Millo ha explicat que les obres es fan segons el projecte previst, que no inclou cap il·legalitat, i ha culpat l’ajuntament de possibles retards. Un altre conflicte que enfronta ajuntament i govern espanyol és la presència de l’exèrcit a la fira ExpoJove, i en aquest cas Millo ha defensat que l’exèrcit hi vagi amb uniforme perquè “ho diu la llei”.

Check Also

Desestimen la demanda de la suposada filla de Dalí i la condemnen a pagar les costes per la “temeritat” d’anar a judici

ACN La figuerenca Pilar Abel, qui deia ser filla de Salvador Dalí, haurà d’assumir les …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Indiqueu la resposta: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.