Inici > Informatius FeM Girona > L’associació gironina d’apartaments turístics confia resoldre el problema dels pisos il·legals “en dos o tres anys”
Pla general del simposi sobre professionalitat i innovació de l'Associació Turística d'Apartaments de Girona / Autor: Jordi Altesa (ACN)

L’associació gironina d’apartaments turístics confia resoldre el problema dels pisos il·legals “en dos o tres anys”

ACN

Les comarques gironines tenen, a hores d’ara, 28.000 apartaments d’ús turístic legalitzats que suposen 140.000 places. Actualment, un 43,75% dels apartaments legalitzats de Catalunya són a les comarques gironines. L’Associació Turística d’Apartaments (ATA), que avui celebra el seu vuitè simposi a Girona, ha admès que, tot i els esforços de l’administració, encara hi ha un gruix important d’apartaments il·legals en funcionament. Tot i això, el president de Federatur, Lluís Torrent, ha explicat que calculen que “en dos o tres anys” la demarcació pugui estar “bastant al dia” en regularització. El president de l’ATA, Lluís Parera, ha criticat la normativa d’apartaments turístics que està implantant Lloret de Mar i que posa una quota màxima de 3.000 habitatges d’ús turístic. Parera ha anunciat que la recorreran perquè no sigui “tan restrictiva” i no descarta portar-la als tribunals.

Check Also

Els Mossos d’Esquadra recuperen una escultura de bronze sostreta la passada nit a Llampaies

FeM Girona Agents de la Divisió d’Investigació Criminal dels Mossos d’Esquadra adscrits a la Unitat …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Indiqueu la resposta: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.