Inici > Informatius FeM Girona > L’associació gironina d’apartaments turístics confia resoldre el problema dels pisos il·legals “en dos o tres anys”
Pla general del simposi sobre professionalitat i innovació de l'Associació Turística d'Apartaments de Girona / Autor: Jordi Altesa (ACN)

L’associació gironina d’apartaments turístics confia resoldre el problema dels pisos il·legals “en dos o tres anys”

ACN

Les comarques gironines tenen, a hores d’ara, 28.000 apartaments d’ús turístic legalitzats que suposen 140.000 places. Actualment, un 43,75% dels apartaments legalitzats de Catalunya són a les comarques gironines. L’Associació Turística d’Apartaments (ATA), que avui celebra el seu vuitè simposi a Girona, ha admès que, tot i els esforços de l’administració, encara hi ha un gruix important d’apartaments il·legals en funcionament. Tot i això, el president de Federatur, Lluís Torrent, ha explicat que calculen que “en dos o tres anys” la demarcació pugui estar “bastant al dia” en regularització. El president de l’ATA, Lluís Parera, ha criticat la normativa d’apartaments turístics que està implantant Lloret de Mar i que posa una quota màxima de 3.000 habitatges d’ús turístic. Parera ha anunciat que la recorreran perquè no sigui “tan restrictiva” i no descarta portar-la als tribunals.

Check Also

Els treballadors de la Generalitat de Girona despleguen un llaç gegant per reclamar la llibertat dels “presos polítics”

ACN Uns 300 treballadors públics de la Generalitat de Girona han desplegat aquest divendres un …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Indiqueu la resposta: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.