Inici > Informatius FeM Girona > L’AMI dona suport a la querella contra Llarena i evita pronunciar-se sobre qui ha de ser el candidat a la investidura
Pla mig de l'executiva que ha celebrat l'AMI aquest divendres a Vidreres / Autor: Gerard Vilà (ACN)

L’AMI dona suport a la querella contra Llarena i evita pronunciar-se sobre qui ha de ser el candidat a la investidura

ACN

La querella que la mesa del Parlament ha tirat endavant contra el jutge Llarena per prevaricació ha rebut el suport de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI). L’entitat ha fet avui a Vidreres la primera executiva ordinària des que Josep Maria Cervera n’és el president.

Els alcaldes que formen part de l’executiva de l’AMI han valorat avui a Vidreres diferents aspectes legals i també polítics. Des de l’entitat han deixat clar que donen suport a la querella que la mesa del Parlament ha presentat contra el jutge Llarena perquè consideren que s’estan vulnerant els drets bàsics de Jordi Sánchez. En canvi, no s’han mullat sobre qui ha de ser candidat a la investidura. El president de l’AMI, Josep Maria Cervera, també ha anunciat que estan treballant per fer un gran acte amb l’associació catalana de municipis. Serà a finals de maig i servirà per denunciar la vulneració de drets civils i polítics a Catalunya.

Check Also

La Comissió d’Absentisme de Girona té oberts 17 casos en procediment de sanció

DIARI DE GIRONA Es tracta de casos d’absentisme regular i crònic, que poden acabar amb …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Indiqueu la resposta: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.