Inici > Informatius FeM Girona > L’alcalde de Celrà envia un llaç groc a Enric Millo i li respon que és l’Estat qui ha “trencat la convivència”
L'alcalde de Celrà, Dani Cornellà amb la carta de resposta que li ha enviat al delegat de l'Estat, Enric Millo / Autor: Xavier Pi (ACN)

L’alcalde de Celrà envia un llaç groc a Enric Millo i li respon que és l’Estat qui ha “trencat la convivència”

ACN

L’alcalde de Celrà, Dani Cornellà (CUP), ha enviat un llaç groc al delegat de l’Estat, Enric Millo, per recordar-li “cada dia que a Catalunya tenim presos polítics i persones exiliades”. L’ha adjuntat a la carta de resposta que li ha tramès després de rebre la que Millo ha enviat a tots els alcaldes avisant-los que no poden deixar que els espais públics s’ocupin amb símbols d’una ideologia. A l’escrit, Dani Cornellà admet que Catalunya ha viscut “una ruptura de la convivència”, però li recorda a Millo que, precisament, és l’Estat qui “la va ocasionar” amb la “violència extrema” de l’1-O”. A més, assegura que tots els “enfrontaments” posteriors que hi ha hagut els han motivat, precisament, grups “d’extrema dreta espanyolista” o aquells qui es dediquen a arrencar llaços i altres elements de color groc. Cornellà fins i tot, li posa exemples que ha viscut en primera persona. Per últim, l’alcalde li fa saber al delegat de l’Estat que l’Ajuntament de Celrà continuarà permetent que la gent pengi o pinti llaços grocs “per tot el poble” per expressar “el seu dolor davant un fet tan indigne i poc democràtic com és empresonar polítics”.

Check Also

Més de la meitat de les famílies que viuen en pisos de la Fundació SER.GI tenen uns ingressos mensuals de 650 euros

ACN Més de la meitat de les famílies que viuen en un dels 253 habitatges …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Indiqueu la resposta: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.