Inici > Informatius FeM Girona > L’aeroport de Girona guanya un 21,8% de passatgers a l’octubre i li’n falten 150.000 per tancar l’any amb 2 milions
Turistes desembarcant d'un avió de Ryanair a l'aeroport de Girona-Costa Brava el passat mes de març / Autor: Marina López (ACN)

L’aeroport de Girona guanya un 21,8% de passatgers a l’octubre i li’n falten 150.000 per tancar l’any amb 2 milions

ACN

L’aeroport Girona Costa Brava continua amb la tendència a l’alça en el nombre de passatgers. Durant el mes d’octubre ha guanyat gairebé un 22% d’usuaris i s’acosta als objectius dels dos milions de passatgers anuals.

Un total de 196.307 passatgers van utilitzar l’aeroport de Girona el mes d’octubre, un 21,8% més que l’octubre de l’any passat. El final de la temporada d’estiu ha deixat les instal·lacions de Vilobí d’Onyar amb 1.858.068 passatgers, que suposen situar-se molt a prop dels dos milions de passatgers anuals fixats com a objectiu. El 18,4% dels passatgers que aquest octubre han sortit o han arribat a l’aeroport de Girona ho han fet, com ja és habitual, amb avions de Ryanair. Pel que fa a destins, durant aquest octubre els més sol·licitats han estat les rutes que enllacen amb el Regne Unit, Bèlgica, Holanda i Alemanya. Durant el mes passat no només han augmentat el nombre de passatgers a l’aeroport de Girona, també ho han fet les operacions, que han crescut un 14%.

Check Also

La Comissió d’Absentisme de Girona té oberts 17 casos en procediment de sanció

DIARI DE GIRONA Es tracta de casos d’absentisme regular i crònic, que poden acabar amb …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Indiqueu la resposta: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.