Inici > Informatius FeM Girona > La policia s’emporta detingut el director general de la fundació Plataforma Educativa després de set hores d’escorcoll
El director general de la fundació Plataforma Educativa, Jordi Pascual, detingut per la policia / Autor: Marina López (ACN)

La policia s’emporta detingut el director general de la fundació Plataforma Educativa després de set hores d’escorcoll

ACN

La policia estatal s’ha emportat detingut el director general de la fundació Plataforma Educativa, Jordi Pascual, després de més de set hores d’escorcoll al número 7 del carrer Garrotxa de Girona. Pascual ha sortit emmanillat i custodiat pels agents mentre una vintena de treballadors de la fundació l’aplaudien i li dirigien crits d’ànim. La policia s’ha endut nombroses caixes amb informació recopilada durant el registre, autoritzat pel Jutjat d’instrucció 1 de Barcelona que és qui investiga el cas de suposat frau en les subvencions adreçades a països en vies de desenvolupament. La investigació posa el focus en dues subvencions de Plataforma Educativa i una tercera de la fundació Utopia (que funciona sota el paraigua de la primera) que destinaven un total de 150.290,92 euros a projectes del Marroc i l’Uruguai.

Check Also

Més de la meitat de les famílies que viuen en pisos de la Fundació SER.GI tenen uns ingressos mensuals de 650 euros

ACN Més de la meitat de les famílies que viuen en un dels 253 habitatges …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Indiqueu la resposta: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.