Inici > Informatius FeM Girona > Girona ofereix cursos a joves de menys de 30 anys per ser conductors professionals i amb incorporació laboral immediata
Els presidents de la Cambra de Comerç de Girona i Asetrans, Domènec Espadalé i Eduard Ayach / Autor: Lourdes Casademont (ACN)

Girona ofereix cursos a joves de menys de 30 anys per ser conductors professionals i amb incorporació laboral immediata

ACN

La Cambra de Comerç i l’Associació de Transports de Girona (Asetrans) han acordat impulsar uns cursos subvencionats per cobrir la falta de conductors professionals que hi ha actualment. A través d’un programa amb fons europeus, s’ofereix a joves d’entre 21 i 29 anys la possibilitat de formar-se sense haver d’assumir cap cost i incorporar-se de forma immediata al món laboral. Els inscrits hauran de fer un curs de 215 hores on s’inclouen pràctiques de conducció i la preparació per aconseguir el Certificat d’Aptituds Professionals (CAP) necessaris per portar camions o bé transport de persones. La previsió és que cada any s’ofereixin unes 75 places i que la primera promoció de joves formats ja pugui treballar a finals d’aquest any o principis del que ve. Per altra banda, les empreses que els contractin per sis mesos a temps complet rebran ajuts de prop de 5.000 euros.

Check Also

La Comissió d’Absentisme de Girona té oberts 17 casos en procediment de sanció

DIARI DE GIRONA Es tracta de casos d’absentisme regular i crònic, que poden acabar amb …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Indiqueu la resposta: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.