Inici > Informatius FeM Girona > Girona impulsarà 87 mesures per fomentar hàbits saludables i millorar la qualitat de vida dels ciutadans
L'alcaldessa de Girona Marta Madrenas i la regidora de Salut de l'Ajuntament de Girona Eva Palau durant la presentació del pla / Autor: Gerard Vilà (ACN)

Girona impulsarà 87 mesures per fomentar hàbits saludables i millorar la qualitat de vida dels ciutadans

ACN / FeM Girona

L’Ajuntament de Girona ha presentat avui un pla local de salut per tal de millorar la qualitat de vida dels ciutadans. El pla prestarà especial atenció a l’obesitat infantil, la salut mental i les desigualtats.

El pla inclou gairebé noranta mesures centrades especialment en quatre àmbits. Així, les actuacions aniran encaminades a promocionar l’activitat física i la bona alimentació, especialment entre els joves, treballar en l’àmbit de la salut mental i les addiccions, millorar el coneixement de la salut sexual, i incidir en les desigualtats socials, especialment en persones en risc d’exclusió. Un dels exemples dels aspectes que tractarà aquest pla de salut és combatre l’obesitat entre les noies joves, d’entre 11 i 13 anys, que deixen la pràctica de l’esport. La regidora de Salut de l’Ajuntament de Girona, Eva Palau, ha explicat que les accions s’hauran de coordinar des de diferents àrees del consistori.

Check Also

La Comissió d’Absentisme de Girona té oberts 17 casos en procediment de sanció

DIARI DE GIRONA Es tracta de casos d’absentisme regular i crònic, que poden acabar amb …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Indiqueu la resposta: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.