Inici > Informatius FeM Girona > Figueres tanca un conveni de tres anys amb l’Acústica per garantir la continuïtat del festival a la ciutat
L'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, i el promotor del festival Acústica, Xavi Pascual, signant el conveni que garanteix la continuïtat del certamen / Autor: Gemma Tubert (ACN)

Figueres tanca un conveni de tres anys amb l’Acústica per garantir la continuïtat del festival a la ciutat

ACN

L’Ajuntament de Figueres i el Festival Acústica han signat un conveni de tres anys per “blindar” el certamen i garantir que es continuï celebrant a la ciutat. L’acord, que estableix una aportació anual de 240.000 euros, és fruit del Pla Estratègic aprovar recentment pel consistori i que estableix quines han de ser les apostes culturals i les subvencions que se’ls atorgaran a tres anys vista. El document posa punt i final a la incertesa que generava la possibilitat que es convoqués un concurs públic per definir quins festivals s’havien de programar, i també en beneficiarà d’altres, com el Festival Còmic o l’Agitart. També dona “estabilitat” al promotor, Xavi Pascual, per fer les contractacions dels artistes i programar un dels esdeveniments més destacats del panorama musical del país. Igualment, és un dels més “rendibles” de Figueres. I és que, segons l’estudi realitzat en el marc de la darrera edició, va generar un impacte econòmic de 2,3 milions, 1,6 dels quals van repercutir directament a la ciutat. El festival, que també inclou l’Acustiqueta per a nens, va reunir 100.000 espectadors l’any passat. Enguany, se celebrarà del 30 d’agost al 2 de setembre.

Check Also

La Comissió d’Absentisme de Girona té oberts 17 casos en procediment de sanció

DIARI DE GIRONA Es tracta de casos d’absentisme regular i crònic, que poden acabar amb …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Indiqueu la resposta: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.