Inici > Informatius FeM Girona > Esponellà denuncia els danys soferts a l’Ajuntament per la irrupció de la Guàrdia Civil durant l’1-O
L'alcalde d'Esponellà, Joan Farrés, mostra la porta del dispensari que la Guàrdia Civil va destrossar durant l'1-O / Autor: Lourdes Casademont (ACN)

Esponellà denuncia els danys soferts a l’Ajuntament per la irrupció de la Guàrdia Civil durant l’1-O

ACN

L’Ajuntament d’Esponellà ha presentat una denúncia als Mossos d’Esquadra pels desperfectes soferts per la irrupció de la Guàrdia Civil durant l’1-O. Concretament, es van destrossar una porta del dispensari mèdic que hi ha just al costat de la sala on es votava i també es va trencar un pany. L’alcalde, Joan Farrés, ha fet constar que “suposadament” eren agents d’aquest cos perquè en cap moment es van identificar ni van explicar què feien allà. Ja han passat quatre dies d’aquells fets, però els veïns i el mateix alcalde encara ho tenen molt present. Eren tres quarts de dues del migdia, quan una quarantena d’agents van arribar a la plaça de l’ajuntament, on estaven parant taula pel dinar popular. Amb empentes i cops, van acorralar-los per fer un passadís i entrar a l’Ajuntament. Al cap d’uns vint minuts de molta tensió, els agents van marxar sense haver trobat l’urna. Farrés explica que hi va haver almenys quatre ferits lleus per caigudes i cops.

Check Also

La Comissió d’Absentisme de Girona té oberts 17 casos en procediment de sanció

DIARI DE GIRONA Es tracta de casos d’absentisme regular i crònic, que poden acabar amb …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Indiqueu la resposta: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.