Inici > Informatius FeM Girona > Els serveis d’ocupació de l’Ajuntament de Cassà de la Selva han inserit 35 persones al món laboral l’any 2017
La consellera Dolors Bassa va visitar l'Oficina de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local el 2017 / Fotografia cedida per l'Ajuntament de Cassà de la Selva

Els serveis d’ocupació de l’Ajuntament de Cassà de la Selva han inserit 35 persones al món laboral l’any 2017

FeM Girona

Els serveis d’ocupació gestionats per l’Ajuntament de Cassà de la Selva han inserit 35 persones al món laboral l’any 2017. 23 de les insercions s’han fet a través dels serveis especialitzats oferts per Serveis Socials, que també aprofiten les ofertes gestionades per la borsa de treball de l’Ajuntament.

La borsa de treball de l’Ajuntament de Cassà va rebre un nou impuls el primer trimestre del 2017 amb l’obertura de l’Oficina de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local ubicada a Can Trinxeria, a la plaça de la Coma. Des d’aquesta Oficina es gestionen tots els serveis d’ocupació de l’Ajuntament, d’entre els quals la borsa de treball és la porta d’entrada de totes les ofertes d’empreses que cerquen candidats i de totes les persones que busquen feina. La borsa de treball va rebre l’any passat 101 ofertes de treball d’empreses, mentre que 304 persones s’hi van inscriure de nou. En total, l’any va tancar amb 853 usuaris inscrits.

Els serveis d’ocupació de l’Ajuntament de Cassà atenen als veïns i les empreses del poble, però també als dels municipis veïns amb els quals es va signar l’any passat un conveni de promoció econòmica. Es tracta de Llagostera, Llambilles, Sant Andreu Salou, Campllong, Riudellots i Caldes de Malavella. Les empreses i els veïns que cerquen feina s’han de dirigir directament a la Borsa de Treball per entrar al circuit dels serveis d’ocupació de l’Ajuntament de Cassà i són derivats cap a aquells serveis que més s’adaptin a les seves necessitats.

Actualment, més enllà de la borsa de treball, hi ha el servei de Garantia Juvenil, un programa orientat a joves d’entre 16 i 29 anys; l’Espai laboral, adreçat a persones en procés de recerca de feina vinculades a Serveis Socials; la Porta d’accés, que ofereix suport a joves d’entre 16 a 29 anys per potenciar la seva permanència al sistema educatiu o fer un procés d’inserció laboral de qualitat; i el Reactiva’t, un servei dirigit a joves de 16 a 25 anys en situació d’atur o sense estudiar.

Check Also

La Comissió d’Absentisme de Girona té oberts 17 casos en procediment de sanció

DIARI DE GIRONA Es tracta de casos d’absentisme regular i crònic, que poden acabar amb …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Indiqueu la resposta: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.