Inici > Informatius FeM Girona > El ‘pasturisme’, un producte turístic que vol convertir les explotacions ramaderes en atractiu “sostenible i vivencial”
Les autores de l'estudi sobre 'pasturisme', Neus Monllor i Emma Soy, amb un exemplar del llibre / Autor: Jordi Altesa (ACN)

El ‘pasturisme’, un producte turístic que vol convertir les explotacions ramaderes en atractiu “sostenible i vivencial”

ACN

Un estudi del Patronat de Turisme Costa Brava Girona bateja com a ‘pasturisme’ les visites a granges on treballen pastors i ramaders. Aquesta investigació vol ser una peça més per “revertir la situació” econòmica que tenen les explotacions ramaderes oferint “noves propostes” que les acostin als consumidors finals, segons ha explicat una de les autores del treball, Neus Monllor. El ‘pasturisme’ ocupa un nínxol de mercat “petit però existent” que aposta per un acostament “sostenible i desestacionalitzat” del turisme, tal com ha assenyalat. A hores d’ara, hi ha una quinzena de granges de les comarques gironines que fan aquestes propostes amb algunes dificultats. “Les explotacions necessiten formació en innovació perquè les explotacions tinguin trets diferencials”, assegura l’altra autora de l’estudi, Emma Soy.

Check Also

Més de 172.000 euros procedents de desviacions de subvencions i contractes: la branca gironina de l’Operació Estela

ACN La branca gironina del suposat frau en subvencions amb epicentre a la Diputació de …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Indiqueu la resposta: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.