Inici > Informatius FeM Girona > El jutjat aparta Girona SA de la gestió d’Agissa i dona el servei d’aigües als tres ajuntaments
L'exconseller delegat d'Agissa, Narcís Piferrer, i els advocats Cristóbal Martell i Carles Monguilod, sortint dels jutjats / Autor: Xavier Pi (ACN)

El jutjat aparta Girona SA de la gestió d’Agissa i dona el servei d’aigües als tres ajuntaments

ACN

El Jutjat d’Instrucció Número 2 de Girona ha apartat l’empresa privada Girona SA de la gestió d’Agissa i l’ha donada als tres ajuntaments. La mesura cautelar s’ha pres atenent la petició del fiscal anticorrupció José Grinda, que investiga les irregularitats en el si de l’empresa mixta. A partir d’ara, els consistoris de Girona, Salt i Sarrià hauran de nomenar els nous administradors que agafaran les regnes d’Agissa, i que seran els qui hauran d’informar periòdicament el jutjat. La decisió s’ha pres en una vista, celebrada als Jutjats de Girona, on hi han assistit els diferents investigats. Atenent la petició dels seus advocats, però, el jutjat els hi ha fet tres concessions: poder tenir accés a la informació d’Agissa com a accionistes que en són, poder presentar comptes i optar als beneficis que generi el servei d’aigües. L’advocada de la CUP, Montse Vinyets, assegura que la mesura cautelar “és una victòria” i que, de facto, suposa un pas endavant cap a la municipalització del servei.

Check Also

La Comissió d’Absentisme de Girona té oberts 17 casos en procediment de sanció

DIARI DE GIRONA Es tracta de casos d’absentisme regular i crònic, que poden acabar amb …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Indiqueu la resposta: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.