Inici > Informatius FeM Girona > El jutjat admet el recurs d’apel·lació de Pilar Abel contra la sentència que desestimava la demanda de paternitat
Pla mig de Pilar Abel, a la sala de vistes del jutjat d'instrucció 11 de Madrid durant la celebració de judici el passat mes de setembre / Autor: Tània Tàpia (ACN)

El jutjat admet el recurs d’apel·lació de Pilar Abel contra la sentència que desestimava la demanda de paternitat

ACN

El Jutjat de Primera Instància Número 11 de Madrid ha admès el recurs d’apel·lació que Pilar Abel va presentar contra la sentència que desestimava la demanda de paternitat que havia interposat assegurant ser filla de Salvador Dalí i la condemnava a pagar les costes del procés. L’escrit presentat per l’advocat d’Abel en demana nul·litat argumentant que no es va acreditar la cadena de custòdia de les proves d’ADN i també que, en cas que el recurs no prosperi, no se la condemni a pagar les despeses judicials. A la sentència, el jutge va acusar la demandant d’haver actuat amb “temeritat” anant a judici tot i que les proves havien descartat que fos filla del geni del surrealisme. Ara, les parts personades en el procés tenen deu dies per presentar un escrit d’oposició o la impugnació de la resolució apel·lada.

Check Also

La Comissió d’Absentisme de Girona té oberts 17 casos en procediment de sanció

DIARI DE GIRONA Es tracta de casos d’absentisme regular i crònic, que poden acabar amb …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Indiqueu la resposta: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada