Inici > Informatius FeM Girona > Col·locació de caixes nius per a ratpenats i mallerengues als espais públics de Girona

Col·locació de caixes nius per a ratpenats i mallerengues als espais públics de Girona

NOTíCIES  FeM GIRONA – Eduard Cid – Cristina Cantal

L’Ajuntament de Girona va iniciar a principis de primavera una campanya de col·locació de caixes nius per a ratpenats i mallerengues als espais públics de la ciutat per fomentar la presència d’aquests animals a la ciutat.

Acabada  la primera fase de col·locació de caixes niu per a ratpenats i mallerengues en espais públics de la ciutat en la qual s’han col·locat un total de 25 caixes niu i que preveu arribar a les 42 quan s’hagi acabat tot el procés. la plaça de l’Assumpció  a la plaça de Fidel Aguilar als Jardins de les Pedreres .La instal·lació de la resta de caixes niu previstes en aquesta primera fase seguirà al parc del Migdia i parc de Vista Alegre. L’objectiu de la campanya es afavorir la presència d’aquestes especies que ajuden a regular la població de mosquits i de processionària del pi, dues de les plagues que causen més afectacions a les àrees urbanes.

FeM Girona 92.7 fm. la teva ràdio de proximitat.
I ara escolta’ns en directe a www.femgirona.cat

 

 

Check Also

Acabem la setmana repassant la prèvia del Girona FC abans d’enfrontar-se a la Reial Societat

http://femgirona.cat/audio/11_NOVEMBRE-2017/17-11-17_TOT-ES-UN-JOC_CARLES-BALDELLOU.mp3Podcast: Play in new window | Download | EmbedESPORTS “TOT ÉS UN JOC” – CARLES …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Indiqueu la resposta: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.