Inici > Informatius FeM Girona > 3.134 alumnes gironins comencen els exàmens de la selectivitat, un 11% més que l’any passat
Aula de la Facultat de Dret de la UdG amb alumnes a punt de fer la Selectivitat, el mes de juny de l'any passat / Autor: Marina López (ACN)

3.134 alumnes gironins comencen els exàmens de la selectivitat, un 11% més que l’any passat

ACN

Un total de 3.134 alumnes gironins comencen les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) avui dimarts. Són un 11% més que l’any passat, quan hi va haver 2.808 estudiants que van presentar-se a les proves. Els exàmens, que s’allargaran fins dijous, arrencaran a primera hora del matí amb la prova de Llengua Catalana i literatura. Com ja és habitual, la majoria dels estudiants que faran les PAU aquest 2018 s’examinaran als diferents centres de la Universitat de Girona a la capital de la demarcació. En concret, aquí en seran 2.407 (entre els quals n’hi haurà onze procedents de l’Institut Obert de Catalunya). La resta es repartiran entre Olot i Figueres (254 i 473 respectivament). Els alumnes podran consultar els resultats de les proves el 27 de juny (a través del portal accesuniversitat.gencat.cat).

En parlem a Les Notícies de FeM Girona

Check Also

Més de la meitat de les famílies que viuen en pisos de la Fundació SER.GI tenen uns ingressos mensuals de 650 euros

ACN Més de la meitat de les famílies que viuen en un dels 253 habitatges …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Indiqueu la resposta: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.