Inici > Informatius FeM Girona > 3.134 alumnes gironins comencen els exàmens de la selectivitat, un 11% més que l’any passat
Aula de la Facultat de Dret de la UdG amb alumnes a punt de fer la Selectivitat, el mes de juny de l'any passat / Autor: Marina López (ACN)

3.134 alumnes gironins comencen els exàmens de la selectivitat, un 11% més que l’any passat

ACN

Un total de 3.134 alumnes gironins comencen les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) avui dimarts. Són un 11% més que l’any passat, quan hi va haver 2.808 estudiants que van presentar-se a les proves. Els exàmens, que s’allargaran fins dijous, arrencaran a primera hora del matí amb la prova de Llengua Catalana i literatura. Com ja és habitual, la majoria dels estudiants que faran les PAU aquest 2018 s’examinaran als diferents centres de la Universitat de Girona a la capital de la demarcació. En concret, aquí en seran 2.407 (entre els quals n’hi haurà onze procedents de l’Institut Obert de Catalunya). La resta es repartiran entre Olot i Figueres (254 i 473 respectivament). Els alumnes podran consultar els resultats de les proves el 27 de juny (a través del portal accesuniversitat.gencat.cat).

En parlem a Les Notícies de FeM Girona

Check Also

La Comissió d’Absentisme de Girona té oberts 17 casos en procediment de sanció

DIARI DE GIRONA Es tracta de casos d’absentisme regular i crònic, que poden acabar amb …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Indiqueu la resposta: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.