Inici > Destacats > VINÍRIC, EL NOU CELLER DE CALONGE I ELS BONS VINS DE VIDART

VINÍRIC, EL NOU CELLER DE CALONGE I ELS BONS VINS DE VIDART

PARADA I FONDA – Lluís Bofill

Benvinguts a un Parada i Fonda empapat de vins i vida!

Aquesta setmana des de Calonge, farem un monogràfic del nou celler de l’Empordà, el Viníric, amb el seu propietari, viticultor i enòleg, David Saavendra, i el nostre “home dels vins”, Josep Pintó de VIDART.

Anem a Calonge, a peu de vinyes, en un paratge fantàstic, entre el mar i les Gavarres, des d’on en David, amb molta il·lusió i passió, planta, cuida, treballa i mima els seus ceps.

Parlem i tastem els seus bons vins: el Vella Lola, el Propòsit, i les novetats de “Finques Incansables”, que ens ha presentat en exclusiva: el Mas Rusques negre de carinyena, i el Mas Rusques negre de garnatxa. Espectaculars!, brutals!.

Vins que podreu trobar a través de Vidart, i que vàrem comentar amb en Josep Pintó i el mateix David per a que en conegueu totes les seves singularitats i particularitats.

Seguiu-nos en aquest periple entre vinyes, compartiu el tast dels nous vins, i gaudiu de tot el que ens aporten aquests dos grans professionals del món vitivinícola i sensorial!

www.vinsvidart.com

A més a més , parlem amb el Dr. Ramon Moreno i Amich, Catedràtic d’Ecologia de l’UdG i president de la Comissió Territorial de Girona del III Congrés de Cuina Catalana , que arrencara el proper dilluns Simultàniament a les 4 demarcacions catalanes

Bon cap de setmana, i molt bona Parada i Fonda!

FeM Girona 92.7 fm. la teva ràdio de proximitat.
I ara escolta’ns en directe a www.femgirona.cat

IF
IF
IF
IF

 

Check Also

Girona farà predominar el color groc als llums de Nadal

L’Ajuntament apunta que és un color «provinent de la pintura de les cases» de l’Onyar …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Indiqueu la resposta: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada