Inici > Destacats > VICENÇ FAJARDO I LA CUINA DE L’EMPORDANET

VICENÇ FAJARDO I LA CUINA DE L’EMPORDANET

PARADA I FONDA – Lluís Bofill

TITULAR: VICENÇ FAJARDO I LA CUINA DE L’EMPORDANET, EL BAR DE TAPES MÉS AUTÈNTIC DE CALELLA DE PALAFRUGELL I UN NOU VI DE VINÍRIC AMB VIDART

Ben retrobats de nou al nostre àpat radiofònic setmanal!

Per avui us proposem compartir taula amb el nou president de la Cuina de l’Empordanet, en Vicenç Fajardo. Amb ell parlem de passat, present i futur del que va ser el primer gran col·lectiu de cuina de Catalunya.

http://www.cuinadelempordanet.com/

I d’aquí anem a Calella de Palafrugell, al Calau, la taverna bar de tapes que ofereix una varietat fantàstica de tastets, tapes i enfilalls ben bé davant de mar, amb producte de mercat i de temporada.

Amb l’Andreu Sabrià us en fem un tast d’algunes de les més emblemàtiques.

http://www.calaubar.com

I, finalment, a peu de vinya i amb en Josep Pintó de Vins Vidart, obrim un altre ampolla del Celler Viníric, i us oferim una copa de l’Incansable monovarietal carinyena de Calonge. Un cop més, “ampolla oberta, ampolla buida!”.

www.vinsvidart.com

Bon cap de setmana, gaudiu de la Parada i Fonda, i invertiu en vida!

FeM Girona 92.7 fm. la teva ràdio de proximitat.
I ara escolta’ns en directe a www.femgirona.cat

Vicenc Fajardo President del Col.lectiu Cuina de l’Empordanet
IF
IF
IF
IF
IF

 

Check Also

Girona farà predominar el color groc als llums de Nadal

L’Ajuntament apunta que és un color «provinent de la pintura de les cases» de l’Onyar …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Indiqueu la resposta: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.