Inici > Destacats > UNA CLASSE MAGISTRAL DE TURISME DES DE L’ESCOLA DE GIRONA  I LA MILLOR CUINA DEL BACALLÀ DES DE TOSSA DE MAR

UNA CLASSE MAGISTRAL DE TURISME DES DE L’ESCOLA DE GIRONA  I LA MILLOR CUINA DEL BACALLÀ DES DE TOSSA DE MAR

PARADA I FONDA – LLUÍS BOFILL

Benvinguts de nou a la taula del Parada i Fonda!

Aquesta setmana us hem preparat un nou espai dedicat al que es cou, es prepara i s’ensenya a l’ Escola d’Hostaleria i turisme de Girona, i un cop acabats els capítols formatius de cuina i sala, ara fem un tomb per les aules dels Cicles formatius de grau superior de Turisme.

Amb la professora Glòria Herrera i les alumnes Fatu Diamanka i Marta Garcia, parlem del convencions i esdeveniments, amb la Blanca Garcia i el seu alumne David Poll analitzem els tema dels hotels de ciutat i els Hotels Gastronómics,i us portem el Turisme Rural a taula de mà de la Oria Teixidor i la Judit Camps i la seva professora, la Gràcia Martínez.

www.ehtg.cat

El nostre menú d’avui segueix amb el bacallà, tot fent un tast del fantàstic receptari que ens ofereixen els restaurants de Tossa de Mar, amb la 6ena edició de la campanya de La cuina del bacallà, en la que hi participen 13 restaurants.

Amb la Maria Moratién del Restaurant l’Ajustada, i la Montserrat Armengol del Restaurant Bahia, fem un recorregut per les taules dels restaurants i pel receptari tossenc! Per sucar-hi pa!

Bon profit, bona Parada i Fonda, …i a més de menjar be, sa i salidable, assaboriu la vida!

FeM Girona 92.7 fm. la teva ràdio de proximitat.

I ara escolta’ns en directe a www.femgirona.cat

ÿÿ

IF

ÿÿ

ÿÿ

IF

ÿÿ

ÿÿ

IF

ÿÿ

 

ÿÿ

 

IF

 

IF

 

IF

 

IF

 

IF

 

IF

 

Check Also

Miquel Arxer, efectes tributaris dels trasllats de seus d’empreses catalanes

http://femgirona.cat/audio/10_OCTUBRE-2017/19-10-17_AMBIT-FISCAL_MIQUEL-ARXER.mp3Podcast: Play in new window | Download | EmbedAssessoria Arxer ofereix un assessorament integral a …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Indiqueu la resposta: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.