Inici > Destacats > UN TOMB GASTRONÒMIC PER TERRA I MAR A BLANES.

UN TOMB GASTRONÒMIC PER TERRA I MAR A BLANES.

PARADA I FONDA – LLUÍS BOFILL

TITULAR:

UN TOMB GASTRONÒMIC PER TERRA I MAR A BLANES, I UN NOU VI, REBEL I EXPERIMENTAL, AMB VIDART.

Benvinguts a la taula del Parada i Fonda!

Aquesta setmana hem anat a fer un recorregut gastronòmic a Blanes, un municipi ple de sabors i olors, i molt bon producte del mar i de la terra.

Amb el patró major de la Confraria de Blanes, Eusebi Esgleas, parlem de pesca i del potencial d’aquest port, i amb la Roser Vall-llosada, directora de l’Aula Gastronòmica GRENYAL expliquem les activitats que genera aquest nou espai www.grenyal.com

Allà mateix fem una taula rodona amb alguns dels cuiners que participen activament a les jornades gastronòmiques del municipi, en Francisco Redondo (Rest. Kiku), Toni Murcia cuiner jubilat “en actiu”, Pere Povill (Rest. Can Flores) i Alberto Mora (Rest. Va de Catas), tot parlant de les tres que es fan al llarg de l’any a Blanes: El Suquet de Peix, que arriba a la desena edició, la Gamba, que va per la segona, i la del Peix Blau, nova d’aquest any.

www.visitblanes.net

I, per arrodonir-ho, amb en Josep Pintò de VIDART, un tast d’un vi-lògic, experimental i rebel, el Bigardo de Toro.

Un altre bon àpat compartit, aquest cop des de Blanes, que esperem que us deixi el millor regust de la setmana!.

Bona Parada i Fonda, bon cap de setmana, i a invertir en vida!

FeM Girona 92.7 fm. la teva ràdio de proximitat.

I ara escolta’ns en directe a www.femgirona.cat

IF
IF
IF
IF
IF
IF

 

Check Also

David Nel·lo guanya el 50è premi Prudenci Bertrana amb “Melissa i Nicole”

http://femgirona.cat/audio/09_SETEMBRE-2017/25-09-17_ENT_DAVID_NEL_LO.mp3Podcast: Play in new window | Download | EmbedL’escriptor David Nel·lo ha guanyat el 50é …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Indiqueu la resposta: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.