Inici > Destacats > UN NOU ESPAI EXCEL·LENT DES DEL MUSEU DE LA CONFITURA DE TORRENT

UN NOU ESPAI EXCEL·LENT DES DEL MUSEU DE LA CONFITURA DE TORRENT

PARADA I FONDA – LLUÍS BOFILL

Aquesta setmana, us portem un nou espai protagonitzat pels productes del Girona Excel·lent 2016/2017. Amb olors, colors, textures i molts sabors transformats en confitures, melmelades, compotes i gelees, de la mà de Georgina Regás i Teresa Millás, les dues “mares” d’aquest espai únic, i amb un ventall de productes derivats de qualsevol matèria primera molt, molt excel·lent!.

www.museuconfitura.com

www.gironaexcellent.cat

Per arrodonir aquest espai, tornem a posar “El protocol a taula” amb en Miquel Campà, en aquesta ocasió parlant de con ser un bon amfitrió i com comportar-se com a convidat. Normes, a vegades no escrites, però presents en molts àpats i situacions del nostre dia a dia.

Gaudiu del nou menú radiofònic amb Girona Excel·lent, i sigueu bons en les formes i comportament a taula, seguin els nostres bons consells!

Bon cap de setmana, i bona Parada i Fonda! 😉

FeM Girona 92.7 fm. la teva ràdio de proximitat.
I ara escolta’ns en directe a www.femgirona.cat

IF
IF
IF
IF
IF
IF
IF
IF
IF
IF
IF
IF
IF
IF

 

Check Also

Xevi Díez ens confessa que no li agraden les campanyes electorals

http://femgirona.cat/audio/12_DESEMBRE-2017/15-12-17_FEM-CIUTAT_XEVI-DIEZ.mp3Podcast: Play in new window | Download | EmbedFEM CIUTAT – Xevi Díez Al Girona …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Indiqueu la resposta: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.