Inici > Destacats > REVETLLA AMB EL SOFREGIT DE GIRONA EXCEL·LENT, ESPÈCIES I FRUITS SECS DE BELLAPART I EL VI APASSIONAT DE VIDART

REVETLLA AMB EL SOFREGIT DE GIRONA EXCEL·LENT, ESPÈCIES I FRUITS SECS DE BELLAPART I EL VI APASSIONAT DE VIDART

PARADA I FONDA – LLUÍS BOFILL

Tot i tots a punt per la Revetlla, i el Parada i Fonda que no hi falti!

Comencem espai amb un nou producte de Girona Excel·lent, el Sofregit d’en Quim Mates de La Bisbal. Un producte bàsic, relativament senzill, i que amb només dos ingredients fa guanyar temps a la cuina i resol més d’un àpat. www.elsofregit.com

Seguim a peu de la Pujada de Sant Feliu de Girona, a la nova botiga de Fruits Secs i Espècies Bellapart, on en Josep Campmajó ens porta a fer un viatge sensorial pels aromes i sabors del món. No us perdeu l’oportunitat de fer-hi una visita i gaudir de tot el que es veu, s’ensuma i es pot tastar en aquest indret.

I finalment, a l’espai VIDART, en Josep Pintó ens omple la copa d’un bon i gran vi: L’apassionat de malvasia sec. Un dels seus vins més preuats, elaborat, cuidat i mimat fins a l’ultim detall, per a que us deixi el millor regust, un cop us heu acabat l’ampolla, es clar!

www.vinsvidart.com

Bon cap de setmana. bona Parada i Fonda de Revetlla, i molta festa!

Salut i vida!

FeM Girona 92.7 fm. la teva ràdio de proximitat.

I ara escolta’ns en directe a www.femgirona.cat

 

 

IF
IF
IF
IF
IF
IF
IF
IF
IF

Check Also

David Nel·lo guanya el 50è premi Prudenci Bertrana amb “Melissa i Nicole”

http://femgirona.cat/audio/09_SETEMBRE-2017/25-09-17_ENT_DAVID_NEL_LO.mp3Podcast: Play in new window | Download | EmbedL’escriptor David Nel·lo ha guanyat el 50é …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Indiqueu la resposta: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.