Inici > Destacats > Pebrots verds per fregir

Pebrots verds per fregir

TEMPS DE TERRA – PERE PUIGBERT

Des de Ventalló arriba el nostre enginyer agrònom Pere Puigbert per parlar-nos de totes les fruites i verdures de la temporada. Avui en Pere ens parla de pebrots verds per fregir.

Als Països Catalans, i a d’altres també, com per exemple Itàlia, el pebrot de carn gruixuda i més aviat rodó, que existeix en molts colors (grocs, taronja, vermell, fosc, verd fosc…) només s’utilitza en vermell. En canvi, el conegut popularment com a “pebrot verd” és un altre, més allargat, de carn fina i color verd clar, també conegut com a pebrot tendre. Es cultiva a Mallorca i s’usa de vegades als sofregits, trinxat i cuit amb la ceba. També es poden menjar a la brasa o fregits, per exemple com a acompanyament, a la samfaina, al trempó i a les sopes mallorquines.

FeM Girona 92.7 fm. la teva ràdio de proximitat.
I ara escolta’ns en directe a www.femgirona.cat

Check Also

Sopranos

http://femgirona.cat/audio/12_DESEMBRE-2017/15-12-17_TRAIEM-LA-POLS_JAUME-LLEIXA.mp3Podcast: Play in new window | Download | EmbedTRAIEM LA POLS – Jaume Lleixa Divulgar …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Indiqueu la resposta: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.