Inici > Destacats > Norbert Tomàs, Editor.

Norbert Tomàs, Editor.

La Taverna d’en Pere Bahí amb Pep Rodriguez i Miquel Brugues Costabella. Avui compartim somriures, anècdotes i cançons amb l’editor Norbert Tomàs. La seva formació artística de Norbert Tomàs l’ha vinculat al món cultural i associatiu. Al llarg de més de 30 anys d’experiència associativa ha realitzat tota mena de tasques de gestió i direcció,  organitzant nombrosíssimes activitats culturals arreu de la geografia catalana, espanyola i de l’estranger. Ha format part dels equips directius de diferents entitats musicals, com Joventuts Musicals de Barcelona, i ha estat membre fundador i secretari el Consell Català de la Música. Paral·lelament a la seva activitat cultural, s’ha dedicat a la fotografia professional. L’any 1996 inaugura el seu estudi-plató, realitzant reportatges en l’àmbit editorial i publicitari, principalment. En aquest sector, ha estat president de l’Associació de Fotògrafs Professionals d’Espanya i membre del Comitè Organitzador de Sonimagfoto. Ha participat com a ponent a congressos i seminaris. El 2010 va editar el llibre documental i d’obra personal “Escenografies de l’oblit”. Ha estat co-editor de la tradicional publicació Calendari dels Pagesos, i ha creat la societat Edicions Morera, S.L. per editar el tradicional Calendari l’Ermità (l’antic Ermitaño de los Pirineos creat el 1875) i altres publicacions de cultura tradicional i popular. Ha estat Director General de Promoció i Difusió Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i director del CoNCA-Consell Nacional de la Cultura i les Arts.

FeM Girona 92.7 fm. la teva ràdio de proximitat.
I ara escolta’ns en directe a www.femgirona.cat

 

Check Also

Girona encén els llums de Nadal amb un acte a la plaça Catalunya

Hi ha 20 espais nous que se sumen als existents per arribar als 109 punts …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Indiqueu la resposta: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada