Inici > Destacats > Només sé que no sé res… dels laberints

Només sé que no sé res… dels laberints

NOMÉS SÉ… QUE NO SÉ RES…  Cristina Vila

Avui parlem de laberints, d’aquells espais formats per camins enrevessats, obstacles i dificultats, però també d’aprenentatges, dels que anem adquirint mentre busquem la sortida.             

I és que aquest laberint no té perquè tenir una connotació negativa. Certament que no és agradable sentir-nos perduts, confusos… però tot depèn del costat en el que ens ho mirem. Els moments de crisi són intrínsecs al a humanitat i a la història i poden esdevenir una oportunitat per a un canvi necessari.

Hi ha situacions de crisi que podem explicar molt bé amb la metàfora del laberint. De fet, així s’ha explicat a través de l’art i també de la teràpia, com la de reencuentro. En parlarem amb la pedagoga Tina Ruiz. També tindrem a la historiadora de l’art que ens parlarà del mite del Laberint i del Minotaure. I, acabarem l’espai del Cultiva’t amb una proposta cinematogràfica de la mà del periodista Josep Mir, que ens parlarà de Temps Moderns de Charles Chaplin.                    

També tindrem mots al rescat, per conèixer la definició d’alguns mots al voltant del laberint i acabarem, com sempre… filosofant. Avui, només sé que no sé res dels Laberints

FeM Girona 92.7 fm. la teva ràdio de proximitat.
I ara escolta’ns en directe a www.femgirona.cat

Check Also

Miquel Arxer, continuem parlant de la Declaració de la Renda

http://femgirona.cat/audio/04_ABRIL-2018/26-04-18_AMBIT-FISCAL_MIQUEL-ARXER.mp3Podcast: Play in new window | Download | EmbedAMBIT FISCAL – Miquel Arxer Assessoria Arxer …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Indiqueu la resposta: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.