Inici > Destacats > Natural o cultural

Natural o cultural

NOMÉS SÉ… QUE NO SÉ RES…  Cristina Vila

John Stuart Mill, a la Subjugació de les dones, deia que h ha un principi que és erroni en si mateix. Un principi que resulta un dels impediments més importants per al progrés humà. Un principi que regula les relacions entre els dos sexes. I aquest és un principi que considera les dones éssers biològicament inferiors. Aquest, diu Stuart Mill, caldria reemplaçar-lo per un principi de perfecte igualtat, que no admetés cap poder o privilegi per una banda, ni incapacitat per l’altra.

Les desigualtats entre homes i dones… culturals o naturals?

Arthur Schopenhauer va dir que “l’home ha fet de la terra un infern pels animals”. Avui ens apropem a la relació que s’estableix entre la natura i la cultura.

Com s’ha posat en acció la natura a través del cinema, com hem vist a través de la pantalla les conseqüències de les negligències. Ens ho explicarà el crític en cinema, Josep Mir.

Avui, a només sé que no sé res… cultural o natural?

FeM Girona 92.7 fm. la teva ràdio de proximitat.
I ara escolta’ns en directe a www.femgirona.cat

Check Also

Carlota Benet, llibre “Papitu. El somriure sota el bigoti”

http://femgirona.cat/audio/02_FEBRER-2018/19-02-18_ENT_CARLOTA-BENET_LLIBRE-PAPITU.mp3Podcast: Play in new window | Download | EmbedCarlota Benet, filla del dramaturg Josep Maria …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Indiqueu la resposta: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.