Inici > Destacats > Menú degustació singular, amb exotisme i vins monovarietals D.O Empordà

Menú degustació singular, amb exotisme i vins monovarietals D.O Empordà

PARADA I FONDA – LLUÍS BOFILL

Aquesta setmana compartim àpat radiofònic des de Pals, amb l’equip del Restaurant Vicus (www.vicusrestaurant.com)

Amb el cap de cuina, Damià Rafecas, en Gèrad Geli de sumiller i l’Elisabet Figuerola a la sala, hem fet un menú amb un punt d’exotisme i vins monovarietals, a més d’un maridatge excepcional per a que conegueu a fons plats, vins i especialitats del restaurant Vicus.

Amb el japonés Hidenoi Futami fem un tast de mini verdures i vegetals japonesos plantats a Pals, i amb Mariona Parals assaborim els bons vins del celler Roig Parals de Mollet de Peralada (www.roigparals.cat)

La vida és un plat que s’assaboreix cada dia!

Bon àpat i molta Parada i Fonda per a tots!

 

FeM Girona 92.7 fm. la teva ràdio de proximitat.

I ara escolta’ns en directe a www.femgirona.cat

parada_rest_vicus-21-10-16-5-converted parada_rest_vicus-21-10-16-23-converted parada_rest_vicus-21-10-16-14-converted parada_rest_vicus-21-10-16-30-converted parada_rest_vicus-21-10-16-35-converted parada_rest_vicus-21-10-16-34-converted parada_rest_vicus-21-10-16-25-converted parada_rest_vicus-21-10-16-45-converted parada_rest_vicus-21-10-16-51-converted parada_rest_vicus-21-10-16-53-converted parada_rest_vicus-21-10-16-55-converted parada_rest_vicus-21-10-16-59-converted

Check Also

Girona farà predominar el color groc als llums de Nadal

L’Ajuntament apunta que és un color «provinent de la pintura de les cases» de l’Onyar …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Indiqueu la resposta: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.