Inici > Destacats > Lligar en el món virtual

Lligar en el món virtual

NOMÉS SÉ… QUE NO SÉ RES…  Cristina Vila

Imagineu-vos la típica imatge d’una criatura que rep els regals de reis. Desembolica un regal, el mira uns segons i tot seguit l’aparta. Obre el següent i torna a fer el mateix: el desembolica, el torna a mirar uns segons, hi juga uns pocs minuts, se’n cansa i el torna a apartar i obre el següent i així amb totes les joguines que li han regalat. Aquesta imatge podria explicar el que passa en aplicacions per lligar com Tinder.

Internet ha canviat la manera de comprar, de viatjar, de parlar i comunicar-se i també de lligar perquè la tecnologia impregna les noves formes de ser i estar en el món. Les aplicacions mòbils s’han convertit en el tauler de joc per jugar a seduir, a cercar relacions o sexe.

Algunes persones s’inicien a aquestes aplicacions per curiositat, per conèixer gent o per tenir l’oportunitat de trobar una parella. Però el cas és que possiblement no tardaran a adonar-se que no és el medi que inicialment s’havien imaginat. Només fan falta unes poques experiències per veure que, si es vol estar dins, cal canviar el “chip”. A partir d’aquí, aquesta persona té vàries opcions: si vol jugar, haurà d’aprendre a saber-lo gaudir. Ara bé,  si vol tornar a allò tradicional, segurament en tornarà a sortir.

Avui només sé que no sé res… de com es juga a lligar en el món virtual.

FeM Girona 92.7 fm. la teva ràdio de proximitat.
I ara escolta’ns en directe a www.femgirona.cat

 

Check Also

ALBERT ADRIÁ, UNA HISTÒRIA APASSIONANT DEL CUINER QUE COMENÇA AL BULLI

http://femgirona.cat/audio/06_JUNY-2018/22-06-18_PARADA_I_FONDA_LLUIS-BOFILL.mp3Podcast: Play in new window | Download | EmbedPARADA I FONDA – Lluís Bofill TITULAR: …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Indiqueu la resposta: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.