Inici > Girona Ara > Entrevistes > La Policia Local de Platja d’Aro tanca un kebab-pizzeria que tenia mosquits al menjar i greus deficiències d’higiene
Detall del precinte al kebab-pizzeria / Fotografia cedida per la Policia Local de Platja d'Aro

La Policia Local de Platja d’Aro tanca un kebab-pizzeria que tenia mosquits al menjar i greus deficiències d’higiene

ACN

La Policia Local de Platja d’Aro ha tancat un kebab-pizzeria que guardava el menjar en condicions higièniques lamentables. Els aliments –sobretot, els precuinats- estaven infestats de mosquits, els congeladors i la nevera eren fora de la cuina i la carn que s’hi guardava es barrejava amb la verdura. A més, quan preparaven el menjar, els cuiners no es posaven guants i tocaven tant diners com aliments sense rentar-se-les. El rosari d’irregularitats però, no s’acaba aquí. El propietari del local, situat a l’avinguda Cavall Bernat, no tenia cap mena de documentació ni d’assegurança. Per això, els agents han precintat el kebab-pizzeria, que aquest estiu ja no podrà tornar a obrir, i ara l’Ajuntament el sancionarà per tots els incompliments.

El kebab-pizzeria es troba situat al número 40 de l’avinguda Cavall Bernat. Fa pocs dies s’hi va fer una inspecció i es van trobar múltiples irregularitats. Ja d’entrada, el seu propietari, un ciutadà paquistanès, no va presentar cap mena de documentació (ni llicència d’obertura ni tampoc pòlissa d’assegurances). L’establiment tampoc tenia cap extintor, cosa que incomplia la normativa de prevenció d’incendis.

Però els incompliments més flagrants van arribar en el moment d’inspeccionar les condicions en què es guardava el menjar. Els inspectors van descobrir que els aliments (sobretot els que estaven precuinats) estaven infectats de mosquits i que, a dins de les neveres, es barrejava la carn amb la verdura. D’altra banda, cap dels qui treballava al kebab-pizzeria no tenia carnet de manipulador d’aliments. A l’hora de cuinar els empleats no es posaven guants i, després de tocar els aliments, remenaven monedes i bitllets sense rentar-se les mans.

Per últim, els congeladors i les neveres es trobaven fora de la cuina i en espais de pas, en algun cas impedint l’accés als lavabos. Arran de tot aquest rosari d’irregularitats, aquest dimarts la Policia Local de Platja d’Aro va precintar el local, que no podrà tornar a obrir fins a resoldre la situació. El kebab-pizzeria romandrà tancat la resta de l’estiu i l’Ajuntament interposarà una multa al seu propietari per totes les deficiències.

Check Also

Girona prova tres nous aparells amb GPS per als escombriaires

L’Ajuntament està provant uns ginys més petits a l’escombra i al cabàs i un telèfon …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Indiqueu la resposta: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada