Inici > Destacats > LA GARNATXA SOLERA DE LA COOPERATIVA D’ESPOLLA DEL GIRONA EXCEL·LENT

LA GARNATXA SOLERA DE LA COOPERATIVA D’ESPOLLA DEL GIRONA EXCEL·LENT

PARADA I FONDA – Lluís Bofill

TITULAR: LA GARNATXA SOLERA DE LA COOPERATIVA D’ESPOLLA DEL GIRONA EXCEL·LENT, I ELS MARIDATGES A CA LA MARIA DE MOLLET DE PERALADA

Benvinguts una setmana més a la taula del Parada i Fonda!

Per avui us hem preparat un tast de vins especials del Celler Cooperativa d’Espolla. Amb en Josep Ma Tegido, un dels membre de la junta de la Cooperativa, en coneixerem la història des del 1906 que va néixer com a Sindicat Agrícola, i com s’ha anat transformant amb el pas dels temps.

Farem un tomb per els instal·lacions per conèixer el procés d’elaboració dels seus productes, i finalment, un tast dels productes més singulars com “els vins de postal”, el blanc envellit en bota, les maceracions amb “damajuana” a sol i serena, i del producte Excel·lent, la Garnatxa Solera.

www.cellerespolla.com

I per arrodonir-ho, anirem a Ca La Maria de Mollet de Peralada. Allà, amb el seu propietari i cuiner, l’Albert Barris, ens entaulem per fer un maridatge particular i singular de vins de la Cooperativa de Garriguella i d’alguns altres cellers de l’Empordà.

Les seves propostes, tant en vins com em producte, de ben segur que us engresquen a fer-hi una visita!

www.restaurantcalamaria.net

Un altre bon àpat radiofònic que volem compartir amb tots vosaltres per a que tingueu un bon cap de setmana de Parada i Fonda!

FeM Girona 92.7 fm. la teva ràdio de proximitat.
I ara escolta’ns en directe a www.femgirona.cat

IF
IF
IF
IF
IF
IF
IF
IF
IF
IF
IF
IF
IF
IF

 

Check Also

Girona farà predominar el color groc als llums de Nadal

L’Ajuntament apunta que és un color «provinent de la pintura de les cases» de l’Onyar …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Indiqueu la resposta: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.