Inici > Destacats > La cuina i nous formats, Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona

La cuina i nous formats, Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona

PARADA I FONDA – LLUÍS BOFILL

Ben retrobats al nostre àpat setmanal!

En aquest nou espai, visitem la cuina de l’Escola d’Hostaleria de Girona, per explicar-vos des de dins quin és el seu funcionament i el que s’hi ensenya. Amb el seu cap, en Salvador Brugués, i amb en Juli Parella, un alumne de segon, avui en coneixerem el que s’hi prepara i el que s’hi cou.

Amb en Jaume Costal, un altre dels professors parlem d’un altre format de cuina, que també és al temari del programa d’estudis, “La cuina col·lectiva”, i us en fem un bon tast.

Tot seguit, amb en Miquel Campà, expert en protocol i organització d’actes, iniciem uns espais dedicats al Protocol a Taula, parlant amb distensió i informalitat de coses molt serioses…

I avui acabem el nostre menú radiofònic amb una entrevista a Renzo Paz, el responsable del  “Dine in Darrk”, un restaurant de Barcelona on es serveixen els àpats totalment a les fosques, per a que la gent experimenti com és “menjar a cegues”.

Que vagi de gust, bon cap de setmana, i bona Parada i Fonda!, i recordeu que la vida és un plat que s’assaboreix cada dia!

 

FeM Girona 92.7 fm. la teva ràdio de proximitat.
I ara escolta’ns en directe a www.femgirona.cat

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF

parada-protocol-miquel-campa-13-converted

parada-protocol-miquel-campa-2-converted

Check Also

Elvís Mallorquí. Avui parlem de falsificacions medievals.

http://femgirona.cat/audio/10_OCTUBRE-2017/17-10-17_FEM_HISTORIES_ELVIS-MALLORQUI.mp3Podcast: Play in new window | Download | EmbedFeM HISTORIES – Elvis Mallorquí La Història …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Indiqueu la resposta: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.