Inici > Destacats > Joan Domènech, president de la Fundació Prudenci Bertrana.

Joan Domènech, president de la Fundació Prudenci Bertrana.

LA TAVERNA – PERE BAHI (acs) & PEP RODRIGUEZ

La Taverna de la Rambla amb Pere Bahí (acs) i Pep Rodríguez, “Els que Canten”, omple els estudis de FeM Girona a la Rambla de la ciutat de records, rialles i cançons. Avui conversem, riem i cantem amb el president de la Fundació Prudenci Bertrana Joan Domènech. Domènech és professor i historiador. Va ser el primer alcalde democràtic de Lloret de Mar (1979-1983) i president de l’àrea de Cultura i Ensenyament de la Diputació de Girona (1995-1996), càrrec que va deixar quan va ser nomenat delegat de Cultura de la Generalitat a Girona (1996-2003). Posteriorment ha continuat exercint el seu compromís social i cultural com a membre de la Fundació Prudenci Bertrana, la Fundació Fita, la Fundació Valvi, el Patronat Eiximenis de la Diputació i el Centre d’Estudis Selvatans, a més de diverses entitats lloretenques com ara l’Obreria de Santa Cristina i el Club Marina – Casinet.

FeM Girona 92.7 fm. la teva ràdio de proximitat.
I ara escolta’ns en directe a www.femgirona.cat

LA TAVERNA_JOAN DOMENRCH 18-02-16 (16) (converted) LA TAVERNA_JOAN DOMENRCH 18-02-16 (24) (converted) LA TAVERNA_JOAN DOMENRCH 18-02-16 (6) (converted)

 

Check Also

FORMATGES EXCEL·LENTS DE LA BALDA, L’ALIANÇA 1919 D’ANGLÈS

http://femgirona.cat/audio/01_GENER-2018/19-01-18_PARADA_I_FONDA.mp3Podcast: Play in new window | Download | EmbedPARADA I FONDA – Lluís Bofill Benvinguts …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Indiqueu la resposta: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.