Inici > Destacats > Jo sí et crec

Jo sí et crec

NOMÉS SÉ QUE NO SÉ RES – Cristina Vila

Fa temps que l’escala d’indignació i incomprensió creix. L’Audiència de Navarra ha considerat que l’agressió sexual d’un grup de cinc homes “La Manada “ a una noia de 18 anys durant els Sant Fermines del 2016, són només un abús sexual, perquè segons el Magistrat, es va ser sense violència.

Des d’aquest programa condemnen aquesta sentència perquè és un cop demolidor a la protecció de les dones davant les agressions sexuals i, en conseqüència, en reforça la impunitat. Però alhora denota el masclisme d’un sistema judicial construït des del poder patriarcal, des de l’abús i la dominació, i no des de l’equitat, la imparcialitat i l’objectivitat.

A mots al rescat, definirem agressió, abús i assetjament sexual. Ens acompanyaran veus reivindicatives que ens donaran l’energia necessària per parlar-ne com Adele, Tracy Chapman, Gloria Gaynor, Cindy Lauper o Beyonce, i també recitarem una carta que ha circulat per les xarxes aquests dies: “Visc en un país en el que acceptar ser violada, no s’entén”. Nosaltres, t’entenem, ens solidaritzem i et creiem.

FeM Girona 92.7 fm. la teva ràdio de proximitat.
I ara escolta’ns en directe a www.femgirona.cat

 

 

Check Also

Girona farà predominar el color groc als llums de Nadal

L’Ajuntament apunta que és un color «provinent de la pintura de les cases» de l’Onyar …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Indiqueu la resposta: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.