Inici > Destacats > ESPECIAL FÒRUM GASTRONÒMIC

ESPECIAL FÒRUM GASTRONÒMIC

PRIMERA HORA

El sisè Fòrum Gastronòmic va obrir ahir amb força a Girona i fins dimarts converteix la ciutat en la capital mundial de la cuina i la gastronomia. El Girona Ara hi és per apropar-vos en dos programes especials tot el que aporta el Fòrum. El que implica aquest esdeveniment per Girona ho analitzem amb l’alcaldessa de Girona Marta Madrenas i el president de la Diputació de Girona Pere Vila. També parlem amb un dels directors del Fòrum, Pep Palau, perquè ens expliqui tot el que tenen preparat, i repassem amb en Frederic Gómez, president del Banc dels Aliments de Girona, la vessant solidària de l’esdeveniment. Per acabar l’hora, en Lluís Bofill i la Cristina Cantal amb la unitat mòbil ens presenten els productes de Girona Excel·lent amb el responsable del projecte a la Diputació de Girona Carles Benítez. I al FeM Ciutat avui el diputat d’ERC per les comarques gironines al Congrés dels Diputats Joan Olóriz ens ha parlat, evidentment, del Fòrum Gastronòmic.

Marta Madrenas, Alcaldessa de Girona
Pere Vila, President de la Diputació de Girona

 

Pep Palau, Director del Fòrum Gastronòmic

 

Frederic Gómez, president del Banc dels Aliments de Girona

 

Cristina Cantal i Lluís Bofill amb el responsable del projecte Girona Excel·lent de la Diputació de Girona, Carles Benítez.
Joan Olóriz, diputat d’ERC per les comarques gironines al Congrés dels Diputats

SEGONA HORA

El xef del Celler de Can Roca, Joan Roca, va ser ahir el principal protagonista de la primera jornada del Fòrum Gastronòmic de Girona. Joan Roca va explicar com ha incorporat fins a un centenar d’espècies vegetals comestibles als seus plats. El millor cuiner del món, Joan Roca, del Celler de Can Roca, ens presenta els seus nous projectes dins el Fòrum Gastronòmic 2017. Al programa especial del Girona Ara a FeM Girona tenim també espai pels productes, i presentem els pernils de Casa Boix amb el seu propietari Jaume Boix. En Lluís Bofill i la Cristina Cantal s’han acostat a l’estand de la cervesera Damm per parlar amb el cuiner Xavier Sacristà i el cap de comunicació de Damm Jordi Laball.

Joan Roca, Xef del Celler de Can Roca

 

Jaume Boix, propietari de Casa Boix

 

Jordi Laball, cap de comunicació de Damm i el cuinar Xavier Sacristà amb LLuís Bofill i Cristina Cantal

TERCERA HORA

Els productes són també protagonistes al Fòrum Gastronòmic de Girona, i en aquest Girona Ara especial ens fixem en Caves Agustí Torelló Mata amb la Gemma Torelló, i amb Peixos Ros amb el key account del grup Ros Ferran Nierga. També han passat pels micròfons del nostre programa la cuinera Carme Ruscalleda i el director de la Fundació Alícia Toni Massanés. Finalment, el president del consell comarcal de la Selva Salvador Balliu ens ha presentat el catàleg de productors locals de la Selva.

Ferran Nierga, key account del grup Ros
Lluís Bofill i Eduard Cid amb la cuinera Carme Ruscalleda
Salvador Balliu, president del Consell Comarcal de la Selva

FeM Girona 92.7 fm. la teva ràdio de proximitat.

I ara escolta’ns en directe a www.femgirona.cat

 

 

 

 

Check Also

Pau Regincós ens presenta Kingdomino

http://femgirona.cat/audio/12_DESEMBRE-2017/15-12-17_SAC_DE_JOCS_PAU-REGINCOS.mp3Podcast: Play in new window | Download | EmbedSAC DE JOCS – Pau Regincós Des …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Indiqueu la resposta: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.