Inici > Destacats > ESPECIAL FÒRUM GASTRONÒMIC

ESPECIAL FÒRUM GASTRONÒMIC

PRIMERA HORA

El Girona Ara és present avui al Fòrum Gastronòmic amb un nou programa especial que ens acosta tots els detalls d’aquest esdeveniment. Com cada dimarts FeM Ciutat amb l’empresari i activista ciutadà Josep Campmajor que ens dóna avui una altra visió del Fòrum. També ens fixem en els productes presents al Fòrum amb Marc Teixidor d’Anxoves de l’Escala i Nirvana Durà de Balfegó, i conversem amb l’escollit com a millor cuiner de l’any al concurs emmarcat en aquest esdeveniment, Albert Mendiola del restaurant La Marimorena de Sant Boi de Llobregat.

Josep Campmajó, empresari i activista ciutadà
Marc Teixidor d’Anxoves de l’Escala
Nirvana Durà de Balfegó

SEGONA HORA

El sommelier Josep Roca, d’El Celler de Can Roca, és present en aquesta nova edició del Fòrum Gastronòmic amb una xerrada aquest migdia amb els policultius com a protagonistes. Abans de la xerrada, Josep Roca ha passat pels microfòns del Girona Ara especial al Fòrum Gastronòmic. També hem parlat de cafè amb Pere Cornellà de Cafès Cornellà, i a la unitat mòbil la Cristina Cantal i en Lluís Bofill ens han presentat els forns per a brasa de l’empresa Mibrasa amb dos representants d’aquesta companyia, Pere Hernandez i Nora Ventura. Finalment, hem parlat de pernils de Pedroche amb Miguel Angel Torres.

El sommelier Josep Roca, d’El Celler de Can Roca
Pere Cornellà de Cafès Cornellà

Lluís Bofill i Cristina Cantal amb Pere Hernández i Nora Ventura de l’empresa Mibrasa
Miguel Ángel Torres de Pernils de Pedroche

TERCERA HORA

La companyia Coca Cola ha llançat en exclusiva a l’estat espanyol Royal Bliss, una innovadora gamma de mixers premium que permet composicions infinites a l’hora de fer combinats. Aquest producte es pot degutar també al Fòrum Gastronòmic i ens l’ha presentat el cocteler Sergi Esteve. També hem conversat amb el cuiner Àlvar Ayuso, de l’Alvart a l’Hostal Empúries de l’Escala, i hem tastat el foie amb Jordi Serra de Foie Imperia. El programa especial del Girona Ara al Fòrum Gastronòmic ha acabat fent balanç amb un dels directors de l’esdeveniment Pep Palau i amb la visita del cuiner Nando Jubany.

Sergi Esteve, cocteler

 

FeM Girona 92.7 fm. la teva ràdio de proximitat.
I ara escolta’ns en directe a www.femgirona.cat

Check Also

Pau Regincós ens presenta Kingdomino

http://femgirona.cat/audio/12_DESEMBRE-2017/15-12-17_SAC_DE_JOCS_PAU-REGINCOS.mp3Podcast: Play in new window | Download | EmbedSAC DE JOCS – Pau Regincós Des …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Indiqueu la resposta: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.