Inici > Destacats > ESCOLA D’HOSTALERIA I TURISME DE GIRONA.

ESCOLA D’HOSTALERIA I TURISME DE GIRONA.

PARADA I FONDA – LLUÍS BOFILL

LA PASTISSERIA, EL SERVEI DE SALA I EL MENÚ DE CUINA INTERNACIONAL DE L’ESCOLA D’HOSTALERIA I TURISME DE GIRONA

Ben retrobats al nostre menú radiofònic setmanal!

Aquesta setmana fem una altre visita a l’Escola d’Hostaleria de Girona, i amb la professora Estel Turón i l’alumne Paula Álvarez en coneixem l’espai-obrador de pastisseria i tot el seu funcionament.

Amb l’Ignasi Martín, professor de pràctiques de servei, ens endinsem al món de la sala en totes les seves particularitats, alhora que en Marc Colomer, alumne i guanyador del Concurs de Cambrers de Catalunya 2016, ens parla de la seva pròpia experiència en aquesta matèria.

I per acabar, un tast de cuina internacional des del propi restaurant de l’Escola, obert al públic de dilluns a divendres, amb plats i receptes de tot el món, explicat pel professor Jaume Costal. Un menú degustació, farcit d’aromes i sabors d’arreu del món que dóna una oportunitat única de fer un viatge gastronòmic des del menjador del centre.

http://www.ehtg.cat/

I per arrodonir l’espai d’aquesta setmana, tornem a fer un tomb pel món de l’oli, i encara des de Monells, ens cuiners Joan Carles Sánchez del Restaurant es Portal i en Jordi Ribas del Restaurant Sol Blanc, ens parlen dels olis de Girona Excel·lent i del seu ús, tant a la cuina com a la sales del seus establiments.

Gaudiu de l’espai en tota la seva essència, bon cap de setmana, i bona Parada i Fonda!

Salut i vida!

FeM Girona 92.7 fm. la teva ràdio de proximitat.

I ara escolta’ns en directe a www.femgirona.cat

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF
IF

 

Check Also

Elvís Mallorquí. Avui parlem de falsificacions medievals.

http://femgirona.cat/audio/10_OCTUBRE-2017/17-10-17_FEM_HISTORIES_ELVIS-MALLORQUI.mp3Podcast: Play in new window | Download | EmbedFeM HISTORIES – Elvis Mallorquí La Història …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Indiqueu la resposta: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.