Inici > Destacats > ENTREM A LA FLECA I OBRADOR DE L’ESCOLA D’HOSTALERIA I TURISME DE GIRONA

ENTREM A LA FLECA I OBRADOR DE L’ESCOLA D’HOSTALERIA I TURISME DE GIRONA

PARADA I FONDA – LLUÍS BOFILL

Aquesta setmana iniciem un periple per l’Escola d’Hostaleria i turisme de Girona amb el seu director, Gonzalo Herrero, i amb els professors i alumnes de cada especialitat com protagonistes, per a conèixer tots els seus espais i departaments.

Comencem per la fleca-obrador amb el mateix Gonzalo Herrero, i fem un seguiment dels productes fins a l’espai bar-caferetria amb la professora Anna Doñate i l’alumne Enric Plans, per acabar a la botiga de l’escola, que cada dia obre per a la gent de dins i fora del centre, amb l’alumne  Quim Brugat.(http://www.ehtg.cat/)

Completem l’àpat radiofònic amb el reportatge sobre els calçots de l’Emporda, amb Enric Guerrero, el proveïdor de calçots de El Molí de l’Escala, i que formen part de la gran calçotada amb “xuletón”, del Grids, de la que ja ens en va fer un tast la setmana passada en Jordi Jacas, cuiner i responsable d’aquest fantàstic restaurant de on l’Escala. (www.molidelescala.com)

Bona Parada i Fonda, i a invertir en vida!

FeM Girona 92.7 fm. la teva ràdio de proximitat.

I ara escolta’ns en directe a www.femgirona.cat

IF
IF
IF
IF
IF
IF
IF
IF
IF
IF
IF
IF
IF
IF
IF
IF
IF
IF

parada-calcots-6-converted parada-calcots-3-converted

Check Also

ACTIVA’T amb les propostes d’oci del cap de setmana!

http://femgirona.cat/audio/12_DESEMBRE-2017/15-12-17_ACTIVA-T.mp3Podcast: Play in new window | Download | EmbedEl cap de setmana arriba carregat de …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Indiqueu la resposta: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.