Inici > Destacats > Cristina Vila, 8 de març: 8 dies, 8 mirades

Cristina Vila, 8 de març: 8 dies, 8 mirades

NOMÉS SÉ QUE NO SÉ RES – Cristina Vila

S’apropa el 8 de març, s’apropa un dia on tenim l’oportunitat de mostrar el treball que fem durant 365 dies. Avui volem parlar de la campanya de l’Ajuntament de Girona: “8 dies, 8 mirades”.

La iniciativa 8 dies, 8 mirades, s’emmarca dins de les activitats del Dia Internacional de les Dones, i s’ha començat a difondre des del dia 1 fins el dia 8 de març a través de les xarxes socials.

Es tracta d’una campanya que vol sensibilitzar a la ciutadania i fer visible el col·lectiu femení en diferents àmbits de la societat. Per tant, des del dia 1 i fins el dia 8,  es difon un vídeo a través de les xarxes socials on diverses dones parlen el paper de la dona des de la seva òptica professional.

Totes les persones entrevistades tenen una vinculació directa amb la ciutat de Girona i destaquen en el seu camp professional: la comunicació, el patrimoni, l’esport, la ciència, l’espai públic, la història i l’art, la joventut o la política.

Avui, volem conèixer mirades que, amb perseverança, transformen el món. Avui sabrem qui són les 8 dones que participaran en la campanya: 8 dies, 8 mirades.

FeM Girona 92.7 fm. la teva ràdio de proximitat.
I ara escolta’ns en directe a www.femgirona.cat

 

Check Also

Girona farà predominar el color groc als llums de Nadal

L’Ajuntament apunta que és un color «provinent de la pintura de les cases» de l’Onyar …

Un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Indiqueu la resposta: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.