Inici > Destacats > BONS CUINERS QUE HAN PASSAT PEL FÒRUM GASTRONÒMIC 2017

BONS CUINERS QUE HAN PASSAT PEL FÒRUM GASTRONÒMIC 2017

PARADA I FONDA – Lluís Bofill

TITULAR: UNA ENTAULADA AMB BONS CUINERS QUE HAN PASSAT PEL FÒRUM GASTRONÒMIC 2017 I LA CERVESA POPAIRE DE BLANES AMB VIDART

Aquesta setmana us hem preparat un espai de cuina i cuiners, amb alguns gens grans xefs que han passat per l’estudi de Fem Girona situat a l’estand de l’Art del Bon Gust de Regisa.

Començarem per Paco Pérez, del Restaurant Miramar de Llançà ( 2 estrelles Michelin), parlant de la cuina i productes “des nou món” incorporada a plats tradicionals i d’avantguarda.

Seguim amb Xavier Franco del Restaurant Les Magnòlies d’Arbúcies ( 1 estrella Michelin), i la seva proposta de cuina de territori basada en el producte de temporada i proximitat.

I acabarem amb Joan Carles Sánchez, del Hotel Gastronòmic Es Portal de Pals, que ens explicarà com és el nou espai que dirigeix al Restaurant Palau Lo Mirador de Torroella de Montgrí, on s’hi poden fer grans àpats i àpats grans!

Per arrodonir-ho, un tast de les Cerveses artesanes Popaire amb en Josep Pintó. Des del Fòrum a l’espai temàtic de Vidart on es vàren poder tastar alguns dels vins, cerveses i licors que representa, vàrem tenir l’oportunitat de fer-ne una degustació amb els propis elaboradors!.

Esperem que aquesta entaulada radiofónica sigui del vostre grat, i que tingueu un cap de setmana amb bona Parada i Fonda!

La vida és un plat que cal assaborir cada dia!

FeM Girona 92.7 fm. la teva ràdio de proximitat.
I ara escolta’ns en directe a www.femgirona.cat

 

Check Also

Pau Regincós ens presenta Kingdomino

http://femgirona.cat/audio/12_DESEMBRE-2017/15-12-17_SAC_DE_JOCS_PAU-REGINCOS.mp3Podcast: Play in new window | Download | EmbedSAC DE JOCS – Pau Regincós Des …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Indiqueu la resposta: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.