Inici > Destacats > Ben retrobats tots!, el Parada i Fonda, de nou a taula!

Ben retrobats tots!, el Parada i Fonda, de nou a taula!

PARADA I FONDA – LLUÍS BOFILL

Amb Vermut Yzaguirre i el cocktail de la Mariona Vilanova encetem un nou espai,  molt gustós i farcit de novetats!  (www.yzaguirre.com)

Des de Fundació Alícia, el seu director general, Antoni Massanés, ens parla avui de la recuperació de productes i de les tasques que fa aquesta fundació dedicades a aquestes accions tant transcendents pel present i futur de la nostra cuina i l’alimentació. (www.alicia.cat)

La Sara Lucia Pareja, ens parla del programa TAS (Tú, Alícia i Salut)  que ja compta amb més de 30.000 beneficiaris directes i indirectes (www.programatas.com)

Un altre dels grans projectes de Fundació Alícia, que va començar el 2011, amb l’objectiu de conèixer els hàbits alimentaris i d’activitat física dels adolescents espanyols i ajudar-los a que ells mateixos dissenyin estratègies per a millorar-los. A més, aquest any, el projecte també estarà dirigit a joves amb discapacitat. (www.alicia.cat)

Fins diumenge es celebra al Palau de Fires de Girona una nova edició de Firatast, que ofereix prop de 300 productes i compta amb més de 30 expositors. D’aquesta 23ena edició en parlem amb el director d’Incatis, empresa organitzadora de la proposta, Josep Maria Matamala.

FeM Girona 92.7 fm. la teva ràdio de proximitat.
I ara escolta’ns en directe a www.femgirona.cat

PARADA_NYKCTERIS_MARIONA VILANOVA   (1) PARADA_NYKCTERIS_MARIONA VILANOVA   (2)parada-i-fonda_alicia-5 parada-i-fonda_alicia-6 parada-i-fonda_alicia-4 parada-i-fonda_alicia-2 parada-i-fonda_alicia-1

josep-maria-matamala-firatats-04-10-16-02_2000x1500

Check Also

Girona farà predominar el color groc als llums de Nadal

L’Ajuntament apunta que és un color «provinent de la pintura de les cases» de l’Onyar …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Indiqueu la resposta: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.