Inici > Destacats > ALBERT ADRIÁ, UNA HISTÒRIA APASSIONANT DEL CUINER QUE COMENÇA AL BULLI

ALBERT ADRIÁ, UNA HISTÒRIA APASSIONANT DEL CUINER QUE COMENÇA AL BULLI

PARADA I FONDA – Lluís Bofill

TITULAR: ALBERT ADRIÁ, UNA HISTÒRIA APASSIONANT DEL CUINER QUE COMENÇA AL BULLI, I QUE ACTUALMENT DIRIGEIX 7 DELS MILLORS RESTAURANTS DEL PAÍS.

Ben retrobats de nou al nostre Parada i Fonda de cada setmana, en un espai especial que ja enfila la recta final de la temporada.

Hem anat a Barcelona per compartir taula amb l’Albert Adrià, el cuiner que vàrem conèixer fa vint anys quan va entrar a El Bulli per treballar amb el seu germà Ferran, i que amb el temps ha assolit una fita única: portar la seva pastisseria, la seva concepció més particular de la cuina contemporània i la seva visió de la gastronomia arreu del món.

Actualment dirigeix 7 dels restaurants més reconeguts del país visitats per clients de tot el món, amb perfils i un estils ben diferents, i que van des de la vermutería, a la cuina peruana o mexicana, al bon restaurant de sempre amb cuina actual, i fins al Enigma. Molts d’ells guardonats amb la preuada Estrella Michelín, amb una menció especial per un dels més emblemàtics, el Tikets, que aquesta mateixa setmana s’ha situat al número 32 d’entre els 50 millors restaurants del món.

Pas a pas, any a any, capítol a capítol, i per a tots vosaltres, avui repassem i recordem amb el mateix Albert Adriá aquesta història,a la seva història, i en primera persona.

Un plat únic, amb un cuiner unic, per un Parada i Fonda excepcional.

Bon cap de setmana i gaudiu de tot i molt!   😉

FeM Girona 92.7 fm. la teva ràdio de proximitat.
I ara escolta’ns en directe a www.femgirona.cat

IF
IF
IF
IF
IF
IF
IF
IF

 

Check Also

La Catedral de Girona invita a passejar-se en 3D pel cupulí de l’àngel i el campanar

Les noves tecnologies permeten activar el so de cadascuna de les campanes · El Bisbat …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Indiqueu la resposta: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada