Inici > Destacats > 2a Edició Premi Internacional de la Millor Poma Golden.

2a Edició Premi Internacional de la Millor Poma Golden.

SOM TERRA – PILI GARCIA

Avui us proposem un ‘Som Terra’ preprimaveral. Després de les nevades i les pluges tan necessàries, els camps verdegen i els fruiters primerencs comencen a florir. Parlarem del la 2a edició del Premi Internacional de la Millor Poma Golden. Parlarem dels concursos sobre el consum de fruita a les llars que volen incentivar la ingesta entre els escolars i les famílies promogut per la Generalitat de Catalunya a través d’AFRUCAT. Felicitarem la Cooperativa Agrícola de Vilassar de Mar que enguany està celebrant el centenari amb diversos actes. I, a ‘La vaca tecnològica’, parlarem del control integrat de plagues. Per parlar de tot això, hem convidat David Borda, cap sectorial de la Fruita Dolça de JARC COAG, impulsors, juntament amb l’IRTA del Premi Internacional a la Millor Poma Golden. http://www.jarc.es/ca/agricultura/12/179 Amb Carmel Mòdol, director general d’Alimentació Qualitat i Indústries Alimentàries del Dept. d’Agricultura de la Generalitat, parlem de la promoció d’hàbits de consum saludables a escoles i famílies. http://fruita.cat/ Pere Lloret és el gerent de la Cooperativa Agrícola de Vilassar, que ja és una cooperativa centenària. http://www.agricolavilassar.com/ I amb Dolors Bosch, investigadora de l’IRTA, especialitzada en control integral de plagues en fruiters parlarem de les plagues i dels insecticides. https://www.researchgate.net/profile/Dolors_Bosch

FeM Girona 92.7 fm. la teva ràdio de proximitat.
I ara escolta’ns en directe a www.femgirona.cat

 

Check Also

Reticències amb la nova ràdio municipal

La futura nova ràdio municipal de Girona segueix fent passos, però envolatada de polèmica… DIARI …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Indiqueu la resposta: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.