Inici > Programació

Programació

 

PROGRAMACIÓ Setembre 2017 a Juny 2018 – CLICA AQUÍ

 

FEM GIRONA 92.7 FM arrenca cada matí, per a vosaltres, amb l’actualitat més propera al vostre abast:

El GIRONA ARA, el magazine conduït per Eduard Cid,  us acompanya cada dia, de dilluns a divendres, de 9:00h a 13:00h, amb un munt de col·laboradors que ens parlaran de les activitats culturals programades a Girona; passejarem per BOSCOS SINGULARS amb Jaume Hidalgo;  tractarem temes d’HABITATGE amb David Saura de Finques Saura. Ens aproparem a l’ART amb el crític Eudald Camps; parlarem de les BIBLIOTEQUES MUNICIPALS amb Artur Iscle; de natura al SOM TERRA amb Carol Coll i altres col·laboradors; d’empreneduria amb el LOCAL.CAT de la Cristina Cantal; de CYBERSEGURETAT amb Bruno Pérez, el nostre forense informàtic de capçalera i de XARXES i EMBOLICS amb en Jordi Gamell. Cada setmana PARLEM de LLIBRES amb Jordi Gispert de la Llibreria 22, tenim un TEMPS DE TERRA, amb l’agronom Pere Puigbert, tractem de temes de PURA VIDA amb la periodista Clara Sánchez-Castro i també parlem de joves amb joves amb Héctor González i Edu Ortiz de l’ESTACIÓ ESPAI JOVE. Ens posem al dia en l’ÀMBIT FISCAl amb el nostre assessor Miquel Arxer de l’Assessoria Arxer; FEM RETRATOS amb el fotògraf Martí Artalejo; analitzem tot el que no sabem al NOMÉS SÉ QUE NO SÉ RES amb Cristina Vila; tractem de música amb majúscules al TRAIEM LA POLS d’en Jaume Lleixà i de SÈRIES EN SERIO amb en Pep Taberner; juguem amb el SAC DE JOCS que ens porta cada setmana en Pau Regincós i us fem propostes d’oci interessantíssimes amb l’ACTIVA’T, amb la col·laboració de les nostres emissores germanes Ràdio Palamós,  Ràdio Bonmatí, Ràdio Vilafant i Ràdio l’Escala. Compartirem, a més un bon got de vi a LA TAVERNA DE LA RAMBLA amb en Pep Rodríguez i en Miquel Costabella i un convidat estrella cada setmana i us farem la boca aigua amb el programa de gastronomia PARADA i FONDA que ens porta en LLuís Bofill. A més, ens acompanyen els grans tertulians del món gironí, que participen a les diferents tertúlies esportives, polítiques, de turisme, xarxes socials, AGE… on prenem el pols de l’actualitat d’una forma molt directa.

A més, dins la nostra programació diària, trobareu les notícies més properes amb Eduard Cid i Sònia Tubert i els esports de la província amb TOT ÉS UN JOC a càrrec del periodista esportiu Carles Baldellou.

Però, això no acaba aquí! A FeM GIRONA anem molt més enllà i us oferim programes d’interès social, com el SÍ QUE ES POT on, amb Marta Afuera,  defensem el dret a l’habitatge. ELS 7 CAPDAVANTERS, la millor música catalana de la mà de la Cristina Cantal, programes d’entreteniment com LA TROPA, un programa hilarant, amb un grup de col·laboradors esbojarrats i encapçalats per Isidre Hernández i Cristina Cantal. Riurem, però també aprendrem amb dos personatges entranyables de l’escena gironina, en Pere García i en Guillem Terribas, la nostra estranya parella particular que ens faran gaudir fins a límits insospitats del teatre, la música i el cinema amb el seu GARCIA & TERRIBAS ASSOCIATS.

I per a tots aquells amants del futbol, per a tots els seguidors del GIRONA FC, dir-vos que aquesta és la vostra emissora!!! Podreu escoltar cada partit del vostre equip EN DIRECTE amb la prèvia inclosa, al nostre dial, a càrrec del comentarista esportiu Josep Guardiola. Canta els gols amb FeM GIRONA!

A més d’aquests programes de producció pròpia, la nostra graella s’enriqueix amb altres programes de gran qualitat editats per televisions locals.

Com veieu, un projecte plural i amb vocació de servei al ciutadà on la ràdio es converteix, més que mai, en el punt de trobada entre els ciutadans i les institucions que els governen.

Res és possible sense vosaltres!

Acompanyeu-nos, cada dia, al 92.7 del vostre dial!