Inici > Destacats > SUCOSES NOTÍCIES AVUI AL “SÍ QUE ES POT!” SEGUIM INDIGNADES! SEGUIM LLUITANT!

SUCOSES NOTÍCIES AVUI AL “SÍ QUE ES POT!” SEGUIM INDIGNADES! SEGUIM LLUITANT!

SÍ QUE ES POT! Marta Afuera

L’Audiència Provincial de Madrid ha declarat nul per primera vegada l’Índex de Referència de Préstecs Hipotecaris (IRPH), en la línia d’altres Audiències espanyoles i a l’espera que hi hagi un decisió del Tribunal Suprem que clarificque la doctrina. Considera que el banc introdueix desequilibri al no referenciar a l’Euríbor. Al progrma d’aquesta setmana expliquem i comentem aquesta informació important per a la lluita contra la gran, gran estafa bancària a l’Estat Espanyol amb l’advocat i activista José María Erausquin.

Fa unes setmanes us vam explicar el cas de la Damina Díaz de Barcelona que tot i viure al pis hipotecat i haver aconseguit guanyar a BANKIA el judici, l’execució hipotecària… de manera que BANKIA legalment no l’ha pogut fer fora de casa ni quedarse amb la propietat… doncs resulta que una empresa que es dedica a intimidar a la gent perquè marxin del lloc on viuen es va presentar a casa seva amb aquest objectiu… ella va presentar una denuncia davant dels Mossos, hi ha hagut un judici i ja tenim sentència favorable a la reclamació de la Damina. D’aquí una estoneta ella mateixa us ho explicarà.

Aquesta setmana és una setmana històrica pel que fa als moviments socials de lluita… una setmana on des de fa sis anys ja… recordem una efemèrida històrica a l’Estat Espanyol i a molts punts del planeta: el 15M. Acabarem el programa amb un refència perquè cadascú faci la seva reflexió sobre la influència del 15M a la nostra societat.

No us perdeu el “Sí que es pot!”! I si ens voleu enviar preguntes, propostes, informació… ho podeu fer a través del correu de la PAH GIRONA SALT:

pahgirona@gmail.com

FeM Girona 92.7 fm. la teva ràdio de proximitat.

I ara escolta’ns en directe a www.femgirona.cat

 

Check Also

Carles Ribas, Cinema Truffaut, repassem les propostes d’estiu.

http://femgirona.cat/audio/06_JUNY-2018/25-06-18_ENT_CARLES-RIBAS_CINEMA-TRUFFAUT.mp3Podcast: Play in new window | Download | EmbedCINEMA TRUFFAUT – Carles Ribas Els equipaments …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Indiqueu la resposta: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.