Inici > Destacats > Sinfosuite Passanelles ‘20, Festival Cadaques 2017

Sinfosuite Passanelles ‘20, Festival Cadaques 2017

PRIMERA HORA

Divendres 11 d’agost i nosaltres ‘No tanquem per vacances’. Obrim programa parlant d’actualitat amb temes com el balanç d’ocupació turística del primer tram d’estiu a Palamós, la millora d’accessos a Vilafant, el pla de protecció de la Platja del Castell de Palamós, la instal·lació de càmeres de seguretat a La Jonquera o el concert al Fòrum Romà de Castelló d’Empúries. Parlem amb Adolfo Martín, representant del comitè d’empresa, sobre la vaga parcial de transport sanitari de Girona.

SEGONA HORA

‘La Màquina del temps’ d’en Carlos Ribas de Ràdio Palamós ens transporta avui a 1997. Parlem de moda a la ‘Caixa de Qstura’ amb la directora de Qstura Girona i de l’EQP, Sílvia Castelló i parlem de llibres amb el ‘Va de lletres’ de la Montse Castaño. Els ‘Municipis agermanats’ de la Mercè Mayné de Ràdio Vilafant avui ens apropen a Arbúcies i l’Ester Mullera, psicòloga i sexòloga, ens parla de sexe ‘Amb molt de gust’ i Symbiosi Coaching ens porta la reflexió de l’estiu. Finalment, les ‘Històries de mostrador’ de la Lali Giner de Ràdio l’Escala ens apropen a la Carnisseria Roca.

Sílvia Castelló, directora de Qstura Girona.
Ester Mullera, psicòloga i sexòloga

TERCERA HORA

Els ‘Racons’ de la Cristina Cantal de FeM Girona es centren amb el Museu del Pagès de Torroella de Fluvià, parlem del Passanelles ‘20 amb el seu creador Toni Girònes i amb el director d’orquestra i compositor Francesc Llongueras. Descobrim ‘La cançó més friqui de la història’ amb en Carlos Ribas de Ràdio Palamós i seguim parlant de cultura amb l’Albert Fort, director del Festival de Calonge que enguany estan d’aniversari amb els 50 anys de recorregut. Tanquem programa amb les propostes culturals de cap de setmana de la mà de les quatre emissores que formen aquest programa de La Xarxa de Comunicació Local.

Toni Girònes, creador Passanelles ‘20

Francesc Llongueras, director d’orquestra i compositor

FeM Girona 92.7 fm. la teva ràdio de proximitat.
I ara escolta’ns en directe a www.femgirona.cat

Check Also

ALBERT ADRIÁ, UNA HISTÒRIA APASSIONANT DEL CUINER QUE COMENÇA AL BULLI

http://femgirona.cat/audio/06_JUNY-2018/22-06-18_PARADA_I_FONDA_LLUIS-BOFILL.mp3Podcast: Play in new window | Download | EmbedPARADA I FONDA – Lluís Bofill TITULAR: …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Indiqueu la resposta: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.